Healthy heart

Een interieur dat uitnodigt om de volgende stap te zetten. Om boven jezelf uit te stijgen. Geen verzameling bureaus, maar een podium voor nieuwe werkvormen. Met aandacht voor geestelijk en lichamelijk welzijn. Dynamisch design schept ruimte voor verbinding. Voor energieke interactie met je teamgenoten. Inspireren en geïnspireerd worden. Iedereen voelt: hier gebeurt het. Dit is de toekomst.

Bewegen en ontmoeten

Wij stimuleren gezond en efficiënt werken. Onze gebouwen zetten de gebruikers aan tot dynamiek: bewegen en ontmoeten en verbinden.

Niet de hele dag statisch achter een bureau zitten, dat kun je thuis doen. Het kantoor van de toekomst is de plaats waar professionals contacten leggen, ideeën uitwisselen, elkaar verder helpen. Natuurlijk zijn er aantrekkelijke concentratieplekken. Maar in onze visie zijn de ontmoetingsplaatsen essentieel. Daar zie je anderen. En daar kun je jezelf laten zien.

Spectaculair atrium
AM vormt kantoorconcepten bij voorkeur rond een royaal atrium. Een hoge, open ruimte is de perfecte hang out voor hybride werkers die hun kortere aanwezigheid op kantoor optimaal willen benutten.

Hier komen spontane contacten gemakkelijk tot stand. De glorieuze lichtinval draagt bij aan het welbevinden van de gebruikers. Net als het feit dat onze kantoorgebouwen bij voorkeur vier etages hebben. Dankzij de grote vloervelden geeft dat een riante ruimtelijke beleving.

De trap als blikvanger

Ontmoetingsplek bij uitstek is de grote trap die wij centraal in het atrium plaatsen. Je zou kunnen spreken van een designobject dat de gebruikers van het gebouw verleidt om in beweging te komen. Omdat je onderweg naar boven interessante mensen tegenkomt. En omdat de verschillende niveaus een schitterend perspectief bieden op het komen en gaan van bekenden. Zo laat je de lift links liggen. En dat is beter voor iedereen.

Showcase: HELIX
Bij Leidsche Rijn realiseert AM ideale kantoor voor hybride werkers. Als je op de A12 voorbijrijdt, wenkt achter de transparante gevel al de iconische trap

Alles in dit multi-tenant gebouw is gericht op beweging, ontmoeting en verbinding. Met een vloeroppervlak van 10.000 m2 heb je er alle ruimte, en toch voel je je geborgen. In de doordachte details ervaar je een diepgaande aandacht voor duurzaamheid, gezondheid en welzijn. Zo stimuleert HELIX je om op kantoor boven jezelf uit te stijgen. Het leven te vieren, elke dag dat je binnen bent.

De menselijke maat

De afgelopen jaren hebben geleerd dat eisen die aan een kantoorgebouw worden gesteld, snel kunnen veranderen. AM hield daar altijd al rekening mee. En doet dat nu meer dan ooit. Wij opteren al jaren voor relatieve laagbouw omdat wij waarde hechten aan de menselijke maat. Niemand gaat immers voor zijn plezier op 20-hoog aan het werk. Dat komt goed uit nu liften een bottle neck zijn. De uitnodigende en comfortabele trappen in onze kantoren blijken een uitkomst. Zij stimuleren medewerkers om in beweging te komen. Zo nodig kan gemakkelijk afstand worden gehouden.

Toekomstbestendige installaties
De uitgestrekte vloervelden in onze gebouwen zijn zo ontworpen dat zij flexibel kunnen worden ingedeeld en veranderd. Er kan probleemloos worden geschakeld naar andere functies: van werkruimte naar vergaderzaal of ontmoetingsruimte. De installatietechniek is hier volledig op voorbereid, zodat verlichting, luchtzuivering en elektronische aansluitingen ook in de gewijzigde opzet optimaal zijn. Zou er, in een verre toekomst, de wens ontstaan om het kantoor een totaal andere functie te geven, bijvoorbeeld als hotel of appartementengebouw? Dan is het goed om te weten dat ook daar bij de ontwikkeling al rekening mee is gehouden.