Werken bij AM

Met passie en toewijding bedenken en ontwikkelen wij inspirerende en duurzame leefomgevingen. Met impact op mens, natuur en maatschappij. Als ervaren vernieuwers zien we mogelijkheden waar anderen beperkingen zien. Wij opereren vanuit een sterke maatschappelijke gedrevenheid en werken als gebiedsontwikkelaar actief aan oplossingen voor actuele, urgente vraagstukken als het klimaat, onze gezondheid en sociale cohesie. Samen met onze partners geven we hier invulling aan met onze impactthema’s ‘Move to climate positivity’, ‘Design for wellbeing’ en ‘Create social impact’.

AM biedt een inspirerende werkomgeving waar professionals en talenten met integrale gebiedsontwikkeling echt impact kunnen maken op de maatschappij van vandaag én morgen. Wij hechten veel waarde aan daadkracht, bezieling, klantgerichtheid en flair & fun. Bij ons vind je een open cultuur, met veel ruimte voor eigen initiatief en de verantwoordelijkheid die daarbij hoort. Kom jij impact maken?


Op dit moment zijn er geen vacatures.

  • Bij AM krijg ik alle mogelijkheden om mijn vakkennis over gebiedsontwikkeling te vergroten – en direct toe te passen bij inspirerende projecten.
    Caroline Vredebregt - Verkoopmanager
  • Caroline Vredebregt
AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media