Tiener Thom voor één dag de baas van AM

2 juni 2023

Op 1 juni had de 16-jarige Thom voor één dag de touwtjes in handen van ons bedrijf. Als trotse partner van JINC deed AM mee aan het initiatief Baas van Morgen. Tijdens deze dag liep Thom de hele dag mee met de baas van vandaag, onze directievoorzitter Ronald Huikeshoven.

Na een uitgebreide kennismaking met AM brachten Ronald en Thom een bezoek aan Homestudios waar Thom zich mocht buigen over een actueel vraagstuk, namelijk hoe AM en Homestudios ervoor kunnen zorgen dat een nieuw huis past bij de wensen en behoeften van tieners en dat het verhuizen naar een nieuw huis leuk wordt.

Zie hier een videoverslag van deze bijzondere dag.

JINC strijdt voor een Nederland waarin je postcode niet je toekomst bepaalt. Ze gelooft dat elk kind gelijke kansen verdient. Baas van Morgen is één van de projecten waarmee JINC dat wil bewerkstelligen. AM ondersteunt als partner van JINC deze missie van harte. Met onze samenwerking helpen AM en JINC kinderen uit wijken met sociaaleconomische achterstand op weg naar een goede start op de arbeidsmarkt.

Met Baas van Morgen ervaren tieners hoe het is om een onderneming te leiden door een dag het werk over te nemen van de baas. De jongeren leggen waardevolle contacten, ervaren van dichtbij hoe een bedrijf in elkaar zit en laten de wereld zien hoe belangrijk het is om te investeren in ál het talent van de toekomst.

Meer informatie over JINC en Baas van Morgen vind je op www.jinc.nl