Shirley Bröcker versterkt AM als ontwikkelingsmanager

15 augustus 2022

Shirley Bröcker (33) is in dienst getreden bij gebiedsontwikkelaar AM. In de functie van ontwikkelingsmanager versterkt zij het team van AM Midden. Met de komst van Shirley Bröcker is AM nog beter in staat om nieuwe, dynamische gebieden te creëren met gebruikers en bewoners. Zij richt zich in haar nieuwe functie op het initiëren, acquireren en ontwikkelen van projecten in deze regio. Met het versterken van het team geeft AM verdere invulling aan de groeiende portefeuille van projecten, met vernieuwende concepten en gebiedsontwikkelingen binnen AM Midden.

De afgelopen jaren was Shirley Bröcker werkzaam als ontwikkelaar bij BPD. Daar was zij onder meer actief met acquisitie (tenders) en het ontwerpen en ontwikkelen van zowel grote als kleine (binnenstedelijke) woongebieden, al dan niet in combinatie met commercieel vastgoed. Shirley Bröcker studeerde aan de Hogeschool Rotterdam Vastgoed en Makelaardij en haalde onder meer een European Master of Real Estate Management aan de University of Greenwich.

“Het is een mooie uitdaging om samen met professionele collega’s aan nieuwe toonaangevende gebiedsontwikkelingen te werken. Ik ben verheugd het team van AM te mogen versterken en zo een bijdrage te leveren aan de woningbouwopgave in Nederland.”