Persbericht

Sander ter Beek treedt toe tot directieteam AM

10 juni 2024

Sander ter Beek is benoemd tot directeur AM en treedt in deze rol toe tot het directieteam van gebiedsontwikkelaar AM. In deze rol is Sander verantwoordelijk voor het aansturen van de aandachtsgebieden projectontwikkeling, verkoop en measure.

In 2003 trad Sander in dienst bij AM, waar hij verantwoordelijk werd voor de verkoop in de regio Noordwest. Sinds 2008 was hij als commercieel directeur bij AM verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten, waaronder verkoop, duurzaamheid, gebiedseconomie en marktonderzoek. Daarnaast trad hij in 2008 toe tot de investeringscommissie van AM, waarmee hij medeverantwoordelijk werd voor het investeringsklimaat binnen de projecten van AM.

Naast zijn rol bij AM is Sander onder andere lid van de commissie woningmarkt van brancheverenging NEPROM, lid van Raad van Toezicht van nieuwbouw.nl, lid van de investeringscommissie van BOEi en docent bij de Academie voor Vastgoed van NVM. Bovendien is Sander één van de initiatiefnemers van het Experience Center Homestudios.

Ronald Huikeshoven, managing director bij AM: “Ik ben bijzonder blij met de benoeming van Sander. Door de jaren heen heeft Sander belangrijke bijdragen geleverd aan verschillende mijlpalen van AM. Met zijn kennis, ervaring en enthousiasme zal hij ook de komende jaren een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan onze ambities als toonaangevende mixed-use gebiedsontwikkelaar”.

Sander ter Beek: “Als nieuwe directeur van AM ben ik verheugd en enthousiast om met dit gepassioneerde team te werken aan innovatieve en inspirerende gebiedsontwikkelingen die een duurzame impact creëren."