Nieuws

Riverty huurt kantoorruimte in Crossover Amsterdam

28 augustus 2023

28 augustus 2023 – Equity Estate en AM kondigen de ondertekening aan van een langjarig huurcontract in CROSSOVER, een hoogwaardig en duurzaam gebouw gelegen aan de Zuidas in Amsterdam, het belangrijkste CBD van Nederland. Het internationale bedrijf Riverty Services Nederland heeft een overeenkomst getekend voor de zesde verdieping van 960 m² kantoorruimte en vijf parkeerplaatsen. De strategische ligging en hoge duurzaamheidsambities waren voor Riverty van doorslaggevend belang.

CROSSOVER, naast Terrace Tower en nhow Hotel draagt ​​bij aan de ontwikkeling van de Kop Zuidas tot een levendige en duurzame wijk. De bouw startte in februari 2021 en de oplevering van CROSSOVER is half mei 2023 afgerond.

De andere huurders in Crossover zijn STX, Pinsent Masons, BDR Thermae Group en fine dining Restaurant SHOWW.

CROSSOVER heeft al een zogenaamd BREAAM-NL ‘outstanding’ certificaat ontvangen, een gedurfde duurzame prestatie voor een gebouw voor gemengd gebruik, en een WELL Core-certificering. Het gebouw is onder meer energieneutraal, met energielabel A++++ en EU Taxonomie op elkaar afgestemd.

Riverty is een internationaal Fintech-bedrijf gespecialiseerd in het creëren van eenvoudigere manieren voor consumenten om te betalen en voor bedrijven om hun financiële stromen te monitoren. Het biedt een nieuw perspectief op financiële oplossingen voor zowel individuen als samenlevingen.

CROSSOVER is een 50-50% joint venture tussen gebiedsontwikkelaar AM en Equity Estate, gelanceerd in maart 2021 voor de ontwikkeling van een gemengd gebouw met 130 appartementen en ca. 11.000 m² kantoren en een bar/restaurant.

DRS Makelaars en JLL traden op als adviseur namens de joint venture. Spring Real Estate trad op als adviseur voor Riverty.