Project Gare du Nord in Amsterdam Noord opgeleverd aan Altera Vastgoed

Gebiedsontwikkelaar AM, Blauwhoed en Heddes Bouw hebben het project Gare du Nord in Amsterdam Noord opgeleverd aan Altera Vastgoed.

 

De oplevering aan Altera bestaat uit 184 woningen, 106 parkeerplaatsen en een commerciële ruimte. Het aanbod is divers, van studio’s van 33m2 tot aan een 3-kamerwoning van 123m2 welke van alle gemakken is voorzien. Hiermee wordt er rekening gehouden met de behoefte van diverse doelgroepen met verschillende levensstijlen in verschillende levensfases wat bijdraagt aan de inclusiviteit van de stad.

Alle appartementen hebben energiezuinige vloerverwarming, een eigentijdse functionele inrichting en ruime balkons. Zonnepanelen zorgen voor duurzame energieopwekking voor de centrale voorzieningen. Van ’t Hof Rijnland verzorgt het beheer namens Altera.

Gare du Nord

Gare du Nord is een grootschalige ontwikkeling in het centrumgebied van Amsterdam Noord (CAN). Naast de huurappartementen zijn er tevens twee hotels, studenteneenheden en koopwoningen gerealiseerd. Deze vallen buiten de werving van Altera. De gunstige ligging van Gare du Nord maakt dat de woningen gemakkelijk te bereiken zijn met zowel de Noord/Zuidlijn en daarnaast is de A10 binnen 800 meter bereikbaar.

 

Dit artikel is eerder verschenen op Vastgoedmarkt.nl.

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media