Kopers en VOF Noordweg Den Haag vieren de realisatie van 38 woningen Noordoever in Den Haag

21 oktober 2022

VOF Noordweg Den Haag (een samenwerking van gebiedsontwikkelaar AM, BPD I Bouwfonds Gebiedsontwikkeling en Weboma) heeft gezamenlijk met de kopers de realisatie van project Noordoever in Den Haag gevierd. Noordoever is het laatste deel van de populaire wijk Wateringse Veld.

Fotobijschrift v.l.n.r.: Pim Koelemij (directeur Weboma) en Gilbert Kokenberg (directeur Projecten bij AM) leggen samen met kopers de puzzelstukjes op de vogelvlucht van het plan.

De kopers hebben nader kennis gemaakt tijdens de Meet & Greet en samen met VOF Noordweg Den Haag en Weboma op feestelijke wijze de voorspoedige realisatie gevierd.

Noordoever

In Noordoever zijn op een schiereiland 38 koopwoningen, waaronder 26 twee-onder-een-kapwoningen en twaalf beneden- en bovenwoningen gerealiseerd. Met de beneden- en bovenwoningen is voorzien in de grote behoefte aan betaalbare koopwoningen in Den Haag.

VOF Noordweg Den Haag: “Met project Noordoever geven we invulling aan de woonbehoefte van verschillende doelgroepen. De 26 twee-onder-een-kap woningen zijn bijzonder geschikt voor gezinnen die naar een volgende woning verhuizen. De beneden-/bovenwoningen, waarvan acht woningen met een VON prijs van € 194.000 bieden juist kansen voor de starters.”

De tuinen aan de zuidzijde van het plan grenzen aan de groene en ecologische zone die van Wateringse Binnentuinen tot aan Erasmusveld door Wateringse Veld loopt. In het verlengde van de privétuin komen in de groene zone stapstenen en een vlonder. Het draagt met een plas- en drasberm en de juiste beplanting bij aan het versterken van de biodiversiteit.

Aan de voorzijde van de woningen is een autoluw woonerf. Toekomstige bewoners kunnen gebruikmaken van bestaande onderwijs-, sport- en winkelvoorzieningen in de nabije omgeving.

De woningen in Noordoever zijn ontworpen door PBV Architects uit Wassenaar. De oplevering is eind 2022. De bouw is in handen van Bouwmij Weboma.

Bouwmij Weboma: “Weboma bouwt dit jaar alweer 70 jaar aan geluk, project Noordoever is hier een goed voorbeeld van.”

Meer informatie over het plan is te vinden op www.nieuwbouw-noordoever.nl.