Gebiedsontwikkelaar AM en Dura Vermeer (VOF Entrepothaven) overhandigen AED aan VvE’s van nieuwbouwproject Hefkwartier in Rotterdam

Het bestuur van de VvE van de appartementengebouw Hefkwartier fase W in Rotterdam heeft een AED ontvangen uit handen van Michael Haverkamp, verkoopmanager bij gebiedsontwikkelaar AM. De VvE werd vertegenwoordigd mevrouw Margriet Langenberg van mevrouw Grete Vercruce.

v.l.n.r. Margriet Langenberg (VvE fase W), Ilse Brouwers (AM), Rob Langerak (Dura Vermeer), Chantal Baartse (AED partner) en Grete Vercrure (VvE fase W) en Michael Haverkamp (AM)

Gezondheid staat hoog in het vaandel bij AM

Gebiedsontwikkelaar AM is vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid om gezondheid te bevorderen een samenwerking gestart met Hartstichting om samen met de vastgoedsector Nederland hartveiliger te maken. AM plaatst in haar nieuwbouwprojecten automatische externe defibrillators (AED’s) en is hiermee de eerste gebiedsontwikkelaar die bijdraagt n aan een landelijk dekkend AED-netwerk van 24/7 geregistreerde AED’s. De AED bevindt zich aan de buitenkant van het appartementen gebouw W en is geplaatst door AED partner. Hierdoor kan het hele Hefkwartier gebruik maken van de AED en wordt het Hefkwartier een hartveiliger omgeving geboden.

Woongebied Hefkwartier

De eerste fase van Hefkwartier ging van start met de realisatie van maisonnette woningen en grondgebonden woningen: fase A en B. Later volgden de  appartementsgebouwen aan de Maas: fase V en W. In 2020 kwam fase DYZ succesvol in de markt; een mix van appartementen op de kruising van de Oranjeboomstraat en  Röntgenstraat,  grondgebonden woningen aan grenzen aan fase A en B en grote herenhuizen aan de Oranjeboomstraat. Op dit moment is het sluitstuk in verkoop: Fase X een appartemententoren met een fenomenaal uitzicht op de Hefbrug.

AM is verantwoordelijk voor de integrale gebiedskwaliteit van Hefkwartier, inclusief de inrichting van de openbare ruimte. Centraal in het gebied ligt de speeltuin. Tevens zal de kade aan de Maas worden ingericht: een uitnodigende plek om langs het water te verblijven en te genieten van de levendige binnenvaart.

AM thema ‘Gelukkig leven’

De ontwikkeling van woongebied Hefkwartier past naadloos in het streven van AM om gebieden te creëren waar mensen gelukkig kunnen leven.  Het Hefkwartier staat voor comfortabel, toekomstbestendig wonen in een aantrekkelijke woonomgeving. De woningen en appartementen beschikken over riante woonkamers en voldoende buitenruimte en zijn kwalitatief hoogwaardig afgewerkt. De nabijheid van het water geeft een vrij gevoel en de appartementen hebben een fraai uitzicht op de Maas en de Hefbrug.

 

 

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media