Doeschka Bos versterkt AM als ontwikkelingsmanager

20 juni 2022

Doeschka Bos (45) is in dienst getreden bij gebiedsontwikkelaar AM. In de functie van ontwikkelingsmanager versterkt zij het team van AM Midden. Met de komst van Doeschka Bos is AM nog beter in staat om nieuwe, dynamische gebieden te creëren met gebruikers en bewoners. Doeschka Bos richt zich in haar nieuwe functie op het initiëren, acquireren en ontwikkelen van projecten in deze regio. Met het versterken van het team geeft AM verdere invulling aan de groeiende portefeuille van projecten, met vernieuwende concepten en gebiedsontwikkelingen binnen AM Midden.

De afgelopen jaren was Doeschka Bos werkzaam als ontwikkelmanager bij de Alliantie Ontwikkeling. Daar was zij onder meer actief met acquisitie, verwerving en conceptontwikkeling van projecten in de regio Amersfoort. Daarvoor werkte ze voor enkele grote bouw- en ontwikkelbedrijven, waardoor ze ruime ervaring in gebiedsontwikkeling meebrengt. Doeschka Bos studeerde Civiele Techniek aan de TU Delft en haalde onder meer een Master City Developer aan de Erasmus Universiteit / TU Delft.

Bos: “Mijn passie ligt in het creëren van een nieuwe, duurzame omgeving voor bewoners en gebruikers, samen met een gedreven projectteam. Zo ontstaan verrassende nieuwe ontwikkelingen met een optimale balans tussen de verschillende belangen, de ruimtelijke kwaliteit en de financiële en maatschappelijke haarbaarheid. Ik kijk er heel erg naar uit om hier vanuit mijn nieuwe rol bij AM mee aan de slag te gaan!”