Dennis Lith en Marjet Kappelle versterken communicatieteam AM

Dennis Lith (45) en Marjet Kappelle (27) versterken met ingang van 1 september als respectievelijk manager communicatie en junior communicatiespecialist het communicatieteam van gebiedsontwikkelaar AM. Zij vullen het communicatieteam van AM aan nadat Michel Westbeek, directeur communicatie AM, dit voorjaar is benoemd tot directeur communicatie BAM Nederland. Dennis en Marjet gaan zich met hun naaste collega’s richten op de verdere versterking van de communicatie, branding en reputatie van AM als inspirerende en duurzame gebiedsontwikkelaar.

Dennis Lith richt zich in zijn nieuwe functie als manager communicatie onder meer op het verder uitbouwen van AM als sterk merk in gebiedsontwikkeling, het opzetten van communicatie- en positioneringstrajecten en het verder vergroten van de zichtbaarheid van AM. Dennis was werkzaam bij Essent. Daar was hij verantwoordelijk voor een team van professionals op het gebied van merkpositionering, content marketing en digital communicatie en onder meer actief met het ontwikkelen van de merkstrategie en de verankering hiervan in impactvolle communicatie en content. Daarvoor was hij onder meer werkzaam bij a.s.r., T-Mobile en Bouwfonds.

Marjet Kappelle zal in haar nieuwe uitdaging als junior communicatiespecialist een belangrijke bijdrage gaan leveren aan vernieuwende en inspirerende content voor de interne en externe kanalen van AM, waarmee AM haar zichtbaarheid verder vergroot en de dialoog met diverse stakeholders verder versterkt. Marjet werkte bij INOMA als content specialist en was actief met het opzetten van social media strategieën, contentcreatie, community management, data analyses en social advertising.

Het communicatieteam van AM is tevens onderdeel van de afdeling communicatie van BAM Nederland onder leiding van Michel Westbeek.

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media