Coen-Martijn Hofland nieuwe ontwikkelingsmanager bij AM

Coen-Martijn Hofland (43) is per 1 februari aangetrokken als ontwikkelingsmanager bij gebiedsontwikkelaar AM. Binnen het team van AM Noordwest gaat hij vooral aan de slag voor de Metropoolregio Amsterdam (MRA).

Hofland heeft ruim zeventien jaar ervaring in project- en gebiedsontwikkeling. Hij werkte onder meer als stadsontwikkelaar bij BPD en als gebiedsontwikkelaar bij SITE urban development.

Coen-Martijn Hofland: “Als ontwikkelingsmanager in de Metropoolregio Amsterdam kan ik samen met mijn AM-collega’s en alle betrokkenen bijdragen aan (financieel) gezonde, prachtige, robuuste stukken stad, waar iedereen gelijke kansen krijgt om gelukkig samen te leven. Mooi om me bij AM in te zetten om die complexe, stedelijke puzzels te leggen.”

Peter Heuvelink, directeur AM Noordwest: “We zijn blij Coen-Martijn Hofland te verwelkomen bij AM. Fijn dat hij zijn kennis en ervaring in gaat zetten voor onze gebiedsontwikkelingen. Mede op gebied van onze maatschappelijke thema’s: Gedurfde duurzaamheid, Inclusieve stad, Healthy urban living & working, Stad- en gebiedmaker en Gelukkig leven.”

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Als betrokken gebiedsontwikkelaar plaatsen wij maatschappelijke uitdagingen in het hart van ons ontwikkelingsproces. Wij richten ons daarbij op de thema’s ‘Gedurfde duurzaamheid’, ‘Inclusieve stad’, ‘Healthy urban living  & working’, ‘Stad- en gebiedmaker’ en ‘Gelukkig leven’. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties, bewoners en overige vastgoedgebruikers ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven. Zie ook www.am.nl

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media