AM verruimt faciliteiten voor flexwerken in samenwerking met IWG

9 maart 2022

Gebiedsontwikkelaar AM en International Workplace Group (IWG) zijn een samenwerking gestart, waardoor de medewerkers van AM gebruik kunnen maken van flexibele en professionele kantoorfaciliteiten van IWG, dit naast de werkplek op kantoor in het AM Huis of thuis.

Raymon van Miltenburg, directielid bij AM: “Als landelijk opererende gebiedsontwikkelaar willen onze medewerkers geschikte alternatieven bieden voor het werken op kantoor. Daarbij dragen we ook bij aan een meer flexibele werk-/privébalans en een kleinere CO2-footprint. Bovendien blijkt uit onderzoek dat hoogopgeleide professionals dit soort faciliteiten belangrijk vinden en dat dit hen bindt aan een werkgever. Bij het benutten van de flexkantoren van IWG worden onze medewerkers voorzien van de beste faciliteiten en een professionele werkomgeving zonder reistijd en -kosten. IWG is voor ons dé ideale partner gezien het aanbod in niet alleen de Randstad, maar ook daarbuiten en hun hoogwaardige kwaliteit”.

Annelou de Groot, development director bij IWG: “ Medewerkers verwachten inmiddels van hun werkgever de best mogelijke kantoorfaciliteiten, thuis, in de buurt en op het hoofdkantoor. Deze toenemende behoefte zien we terug in de tendens dat steeds meer organisaties hybride werken mogelijk maken voor hun werknemers. Dit jaar sloot IWG al deals met het Japanse NTT 300.000 werknemers en het Britse Standard Chartered met 95.000 medewerkers. Ik ben er trots op dat AM de eerste Nederlandse partij is die hybride werken voor haar medewerkers faciliteert.”