Wethouder Versluijs verwelkomt nieuwe bewoners in Park Hoog Lede

16 eengezinswoningen in deelplan 4 opgeleverd

Op woensdag 16 oktober overhandigde Wethouder Versluijs van de gemeente Vlaardingen de sleutels aan de eerste bewoners van deelplan 4 in Park Hoog Lede. De familie Van Teijlingen en de familie Sprock zijn de eerste bewoners van acht eengezinswoningen aan de Gretha Hofstralaan, waarvan de woningen op 16 oktober zijn opgeleverd. Ook hun zes nieuwe buren en de bewoners van acht eengezinswoningen aan de Laan van Hooglede ontvangen de komende weken de sleutel van aannemer BAM Woningbouw.

Vlnr: Wilco van den Ban (directeur AM), familie Van Teijlingen, de heer Spock, wethouder Hans Versluijs (gemeente Vlaardingen)
Vlnr: Wilco van den Ban (directeur AM), familie Van Teijlingen, de heer Spock, wethouder Hans Versluijs (gemeente Vlaardingen)

Oplevering eengezinswoningen
Bij de start bouw in maart jl. was aannemer BAM Woningbouw uitgegaan van een opleverdatum in november of december 2013. Uiteindelijk worden de woningen twee maanden eerder opgeleverd en kunnen de nieuwe woningeigenaren voor de feestdagen verhuizen. De teller van het aantal gebouwde woningen in Park Hoog Lede staat op bijna 90. Onlangs is deelplan zes met eengezinswoningen type 2 in verkoop gegaan. De klassieke eengezinswoningen met een woonoppervlakte van 140 m2 worden met een scherpe verkoopprijs aangeboden vanaf € 299.750 v.o.n. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

Park Hoog Lede BV is een samenwerking tussen AM en LSI project investment. De nieuwe wijk wordt gerealiseerd op het voormalige terrein van het Holy Vlietland Ziekenhuis in de wijk Holy. Het stedenbouwkundig plan en de woningen met een klassieke architectuur zijn ontworpen door Van Egmond Totaal Architectuur. De eerste vier deelplannen met  appartementen, eengezinswoningen, vrijstaande villa’s en twee-onder-een-kapwoningen zijn gerealiseerd. Een aantal appartementen en woningen is direct beschikbaar. Makelaardij Thuis en Vlietlanden Makelaars uit Vlaardingen zijn de verkopende makelaars.

Meer informatie over het project en het woningaanbod is te zien op: www.parkhooglede.nl.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media