Wethouder Snijders verricht officiële handeling De Groote Wielen ‘s-Hertogenbosch

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en Heijmans geven woensdag 21 maart het officiële startsein voor de bouw van woningen in diverse deelplannen in De Groote Wielen in ’s-Hertogenbosch. De officiële handeling wordt verricht door wethouder Geert Snijders. Het aanbod bestaat uit veertien twee-onder-een-kapwoningen en vier vrijstaande woningen in De Rozenhof II en 24 herenhuizen aan de Mosasingel in deelplan Broekland Noord. Daarnaast worden vijf rijwoningen, onderdeel van het project Partituur, gerealiseerd.

Rozenhof en Partituur zijn onderdeel van De Hoven. Dit is een van de zes plannen van De Groote Wielen en wordt een moderne, tuinstedelijke wijk dicht bij het water. In de tweede fase van de Rozenhof worden in totaal 46 twee-onder-één-kapwoningen en 24 vrijstaande villa’s gerealiseerd. De architectuur van de woningen appelleert met kenmerken als dakkapellen, erkers en brede dakoverstekken aan jaren dertig architectuur. Het ontwerp van de woningen komt van LT Architecten.

De herenhuizen aan de Mosasingel maken deel uit van het deelplan Broekland. Deze eengezinswoningen zijn voorzien van drie ruime woonlagen en kijken aan de voorzijde uit over het water. De woningen zijn ontworpen door MIX Architectuur.

De prijzen voor de twee-onder-een-kapwoningen zijn vanaf € 395.000  v.o.n. en de vrijstaande villa’s vanaf € 499.000 v.o.n. De geschakelde herenhuizen aan de Mosasingel zijn vanaf € 275.000 v.o.n. De prijs voor de vijf rijwoningen Partituur is vanaf € 219.000. De rijwoningen Partituur zijn alle verkocht, van de overige woningen zijn nog enkele beschikbaar. De bouw van de woningen is in handen van Dura Vermeer (De Hoven) en Heijmans Bouw (Broekland).

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media