Wethouder Schreurs verricht officiële handeling De 7 Gevels

Markering start realisatie project in centrum Woerden
Woensdag 5 maart verricht wethouder Martin Schreurs van de gemeente Woerden de officiële handeling voor de start bouw van De 7 Gevels aan het Plantsoen in het centrum van Woerden. In totaal worden vijftig woningen gerealiseerd, waarvan inmiddels bijna negentig procent is verkocht. De 7 Gevels is een project van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM.
1521,0 Woerden De Zeven Gevels appartementen - 72 dpi

De 7 Gevels ligt midden in het historische centrum van Woerden aan het Plantsoen met uitzicht op het water en de groene oevers van de Singel. Het project bestaat uit vijf eengezinswoningen aan de Hoge Walstraat en drie herenhuizen en 42 appartementen aan het Plantsoen. De appartementen variëren van twee-, drie- en vierkamerappartementen tot en met een penthouse. De koopprijzen variëren van € 152.500 tot € 475.000. Op dit moment zijn er nog enkele twee- en driekamerappartementen, alsmede drie eengezinswoningen beschikbaar.

Al vanaf de presales hebben veel belangstellenden zich aangemeld voor de woningen. De verkoop is voorspoedig verlopen en hierdoor kon eind 2013 worden gestart met de bouw. Al vanaf de presales hebben veel belangstellenden zich aangemeld voor de woningen. De verkoop is voorspoedig verlopen, waardoor eind 2013 worden gestart met de bouw. Volgens AM zijn de variatie in het aanbod en de betaalbaarheid op een bijzondere locatie de succesfactoren van het project. Ook in deze kritische marktomstandigheden blijkt dat een goed project zich nog steeds verkoopt. Voor meer informatie zie www.de7gevels.nl.

Om de start van de realisatie van het plan te vieren, wordt voor toekomstige bewoners, omwonenden en andere genodigden een feestelijke bijeenkomst georganiseerd op woensdag 5 maart. De oplevering van de woningen is volgens planning eind 2014, begin 2015. De bouw van de woningen is in handen van BAM Woningbouw in Utrecht.

Over AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, beleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.
Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media