Wethouder Roduner geeft startsein bouw 26 luxe appartementen De Hofmeester in De Entree, Haarlem

Ontwikkelingscombinatie 023 geeft dinsdag 17 juli het officiële startsein voor de realisatie van 26 luxe appartementen in gebouw De Hofmeester in De Entree in Haarlem. Wethouder Floor Roduner van de gemeente Haarlem en Peter Heuvelink, directeur AM Noordwest, verrichten in dit kader en in het bijzijn van kopers en andere betrokkenen gezamenlijk de feestelijke handeling. De oplevering van de appartementen is naar verwachting na de zomer 2019. Ontwikkelingscombinatie 023 betreft een samenwerking tussen AM, BPD en Slokker Vastgoed.

De Hofmeester vormt met haar exclusieve uitstraling en directe ligging aan de Hofvijver een fraaie aanvulling op De Entree en omvat tevens het laatste plandeel in deze nieuwe wijk aan de rand van Haarlem. Het gebouw telt zes bouwlagen en een ondergelegen stallinggarage en biedt volop privacy met slechts vier appartementen per woonlaag met op de bovenste verdieping twee penthouses. Een groot deel van de kopers heeft gekozen voor de mogelijkheid om met het vtwonen inrichtingspakket de woning op te laten leveren in een woonsfeer naar keuze. Hiermee is de woning na oplevering woonklaar en kan direct worden betrokken.

Het moderne en eigentijdse ontwerp van De Hofmeester komt van DP6 architectuurstudio in Delft. Prijzen waren vanaf € 339.000 v.o.n. tot en met € 625.000 v.o.n  Alle woningen zijn verkocht. De bouw van De Hofmeester is in handen van BAM Wonen.

De Entree

De Entree West telt straks in totaal circa 400 woningen en wordt gerealiseerd tussen de Schipholweg en Boerhaavelaan in het zuidoosten van Haarlem. De wijk heeft een ruime opzet en is gecreëerd rondom twee grote centrale waterpartijen, omringd door recreatie- en groenvoorzieningen. De Entree omvat een divers aanbod van hoog en laag, afwisselende gevels, gezinswoningen en appartementen, tuinen, balkons, serres en terrassen. Recent is gestart met de realisatie van plandelen W3/W4 aan de oostzijde van De Entree, waar circa 188 huurwoningen (sociale en vrije sector huurwoningen) worden gerealiseerd. Verder zijn diverse plandelen in De Entree Oost in voorbereiding.

Binnen De Entree worden in totaal circa 800 woningen gerealiseerd.

Voor meer informatie www.entreevanhaarlem.nl.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media