Wethouder Joop Berendsen geeft startsein bouw gasloze woningen Louis Davids Kwartier in Zandvoort

Wethouder Joop Berendsen van de gemeente Zandvoort en gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM geven samen met toekomstige bewoners het officiële startsein voor de bouw van het Louis Davids Kwartier in Zandvoort. Dit project omvat in totaal 32 woningen en een appartementencomplex met negen appartementen en twee luxe penthouses. Alle woningen en appartementen zijn zonder gasaansluiting en voorzien van zonnepanelen. Zowel de woningen als de appartementen zijn verkocht.

Officiële handeling

De start van de bouw wordt gevierd met een feestelijke bijeenkomst voor toekomstige bewoners en andere betrokkenen op de bouwlocatie. Wethouder Joop Berendsen en Peter Heuvelink, directeur AM Noordwest, geven samen met toekomstige bewoners symbolisch het startsein voor de bouw.

Louis Davids Kwartier

In hartje Zandvoort komt het Louis Davids Kwartier, een vervolg op het Louis Davids Carré. Een woonplan waar rust en levendigheid wordt gecombineerd. Het centrum, met alle praktische voorzieningen binnen handbereik en het strand, de duinen en de zee bevinden zich op loopafstand.

In het Louis Davids Kwartier worden 32 grondgebonden woningen gerealiseerd, onderverdeeld in twaalf woningen met een dakterras aan de Koningsstraat, twaalf herenhuizen van drie- en vier lagen aan de Prinsesseweg. Tevens komen er zes herenhuizen met een daktuin en twee drielaagse eengezinswoningen. Onder de daktuin zijn 36 parkeerplaatsen voor de woningen en appartementen gelegen. Het appartementencomplex bestaat uit negen appartementen en twee luxe penthouses. Het ontwerp van de woningen is afkomstig van Klous en Brandjes bna. Prijzen varieerden van € 225.000 tot € 695.000 v.o.n. De bouw is in handen van BAM Wonen. Voor meer informatie over de woningen en het plan zie www.louisdavidskwartier.nl

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media