Voltooiing Deo Neo Haarlem in zicht

Officiele handeling door Wethouder Ewout Cassee

VOF Deo-terrein (gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en De Key Projectontwikkeling) realiseert opnieuw een uitbreiding van Deo Neo met de start bouw van 26 gezinswoningen. In dit kader heeft wethouder Ewout Cassee de officiële handeling verricht. De verkoop van de woningen in Deo Neo is bijzonder voorspoedig verlopen. Alle 26 woningen en ook de woningen uit de voorgaande fases zijn verkocht.
DSC_1061LR

Deo Neo wordt gerealiseerd op de voormalige locatie van het Kennemer Gasthuis nabij de Kleverpark- en Frans Halsbuurt. Er worden in totaal 182 woningen gerealiseerd in een kindvriendelijke, intieme en autoluwe setting.

Het merendeel van het plan is inmiddels gerealiseerd of in aanbouw. Ook de aanleg van de toekomstige openbare ruimte vordert gestaag, waardoor de contouren van het plan al goed zichtbaar zijn. De woningen die thans starten, zijn ontworpen door Dana Ponec Architecten. De prijzen van deze woningen zijn vanaf € 349.000 tot en met € 570.000. De bouw is in handen van Vink Bouw uit Nieuwkoop.

Laatste fase
De start van de verkoop van de vijfde en tevens laatste fase van Deo Neo is in voorbereiding. Dit woningaanbod betreft achttien royale eengezinswoningen met een oppervlakte die varieert van circa 170 m2 tot 190 m2. De woningen beschikken over vier, vijf of zes slaapkamers en zijn standaard voorzien van vloerverwarming. Kopers hebben een ruime keuzemogelijkheid voor de indeling en afwerking van de woning. De verkoopprijzen zijn vanaf € 525.000 v.o.n. Voor meer informatie over deze woningen en het plan Deo Neo zie www.deoneo.nl.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media