Virtuele viering start bouw Empelse Dries

In opdracht van gebiedsontwikkelaar AM start Dura Vermeer met de bouw van dorpswijk Empelse Dries. Een moment waar wethouder Roy Geers van de gemeente ‘s-Hertogenbosch, Jaap van Engelshoven (adjunct-directeur AM Zuidwest) en Martin Beukeboom (Dura Vermeer) vanaf de bouwplaats bij stil stonden.

Foto v.l.n.r.: wethouder Roy Geers van de gemeente ‘s-Hertogenbosch, Jaap van Engelshoven (adjunct-directeur AM Zuidwest) en Martin Beukeboom (Dura Vermeer)

Onder begeleiding van Christel de Laat, beter bekend als onze ‘Brabantse Betty’, trapten de heren af met een kort welkomstwoord richting te bewoners die vanwege de coronamaatregelen door een live verbinding online meekijken. De gezamenlijke handeling die daarop volgde staat centraal voor de officiële start. De heren sloegen symbolisch de eerste paal van dit project de grond in.

Na het officiële moment was er ruimte voor een digitale rondleiding op de bouwplaats. Uitvoerder Jeroen van de Zwaan neemt Christel én de toekomstige bewoners mee de bouwplaats op. Hierbij gaf hij een toelichting op de werkzaamheden en zagen kopers de eerste contouren van hun nieuwe woning zichtbaar worden.

Empelse Dries

In het groene en waterrijke gebied aan de Hustenweg en Wateringen in Empel verrijst de dorpswijk Empelse Dries met 57 moderne en duurzame woningen. Deze sfeervolle wijk biedt het beste van twee werelden: het comfort en de leefbaarheid van een dorp enerzijds en de dynamiek van de stad anderzijds. De woningen worden duurzaam en gasloos ontwikkeld, en zijn energieneutraal door het gebruik van o.a. een bodem-/warmtepomp en zonnepanelen. Alle 57 woningen zijn verkocht. Meer informatie op empelsedries.nl.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media