Viering hoogste punt ‘De Spinnerij’ Op Enka Ede

Het bereiken van het hoogste punt van De Spinnerij, het tweede deelplan van Op Enka in Ede, wordt vandaag gevierd. Wonen op Enka CV, een samenwerkingsverband van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en ASR Vastgoed Ontwikkeling, markeert hiermee de voorspoedige ontwikkeling en realisatie van deze markante wijk in Ede. Vanaf 15.30 uur worden kopers en relaties ontvangen in de monumentale Bitterzoutloods, waarna met een festiviteit het hoogste punt van de bouw van deze woningen feestelijk wordt omlijst.
AM68776

De Spinnerij
Na De Smederij is De Spinnerij het tweede deelplan Op Enka, dat als gevolg van goede verkoopresultaten haar definitieve vorm krijgt. In de gevarieerde woonbuurt met appartementen, eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen zijn 46 eengezinswoningen verkocht aan Dela Vastgoed Woningen B.V. De overige van de in totaal 100 woningen zijn in verkoop en inmiddels grotendeels verkocht aan particulieren. Met de viering van het hoogste punt, georganiseerd voor de kopers, wordt weer een mijlpaal bereikt. De woningen zijn deels ontworpen door Stefanova Architecten en deels door Humblé Martens architectuur & stedelijk ontwerp. De bouw is in handen van BAM Woningbouw Deventer BV.

Actuele ontwikkelingen
Naast de woningen in aanbouw is recent gestart met de verkoop van veertien aan de bosrand gelegen vrije kavels in deelplan De Twijnerij en verloopt de verkoop van de eerste dertien eengezinswoningen in De Conerij, gelegen langs de Enkaweg, voorspoedig. Op die locatie zijn eengezinswoningen van ca. 120 m2 woonoppervlakte met tuin beschikbaar vanaf € 189.900 v.o.n. In de Bitterzoutloods, een monument dat in ere zal worden hersteld, worden loftwoningen gerealiseerd waarin de klant een zeer grote keuzevrijheid wordt geboden.

Op Enka
Enka in Ede is een moderne tuinwijk in ontwikkeling met een mix van wonen, werken en recreëren. Het gebied, aan de rand van het centrum, gelegen direct aan de Veluwe, heeft een zichtbaar rijke historie met prachtige monumentale panden, die in het plan een nieuwe invulling krijgen. Het totale plan bestaat uit circa 1.300 woningen en tal van overige voorzieningen. Inmiddels zijn ruim 210 woningen opgeleverd of in aanbouw. Meer informatie is te vinden via www.enka-ede.nl of www.facebook.com/openka.
Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media