Verkoop Hoef en Haag in Vianen van start!

Op zaterdag 28 november a.s. start de verkoop van 37 nieuwe woningen in deelplan het Dorpshart in Hoef en Haag. Het woningaanbod varieert van eengezinswoningen vanaf € 200.000 v.o.n. tot twee-onder-een-kapwoningen vanaf € 356.500 v.o.n. In de eerste fase worden ook 17 vrije kavels in deelplan het Lint aangeboden. De kavels variëren in oppervlakte van 400 tot 765 m² en zijn te koop vanaf € 225.000 v.o.n.

 

Hoef en Haag, het nieuwe dorp aan de Lek, wordt gerealiseerd door Hoef en Haag CV, een samenwerking tussen gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en gebiedsontwikkelaar BPD (voorheen Bouwfonds Ontwikkeling). De 37 woningen in het Dorpshart, waarvan de verkoop nu start, zijn ontworpen door Benedict Kraus, de architect van AM Concepts. Het ontwerp wordt gekenmerkt door een grote diversiteit aan authentieke details die refereren aan een oud-Hollandse stijl. Daardoor ontstaat een historiserend architectuurbeeld, dat goed bij het dorpse karakter van Hoef en Haag.

De woningen worden gebouwd door BAM Woningbouw. Uniek aan dit project is dat toekomstige bewoners de mogelijkheid hebben om hun woning compleet woonklaar te laten opleveren. Ook kunnen zij hun nieuwe huis indelen zoals zij dat willen. Door te kiezen voor Victor&Wonen kunnen bewoners zo direct wonen en genieten van hun woning vanaf het moment dat ze de sleutel ontvangen.

Wonen in het Dorpshart of in het Lint?

Hoef en Haag is een nieuw dorp aan de Lek. De eerste fase van Hoef en Haag bestaat uit circa 370 woningen verdeeld over deelplan het Lint en deelplan het Dorpshart. De woonsfeer in het Dorpshart lijkt op het dorpse karakter van de vestingstadjes in het rivierengebied. Rondom de centraal gelegen Brink is ruimte voor voorzieningen, zoals zorg en onderwijs. Het Lint is geïnspireerd op de lintbebouwing van oude dorpen in de omgeving. Door beide woonsferen vanaf de start van Hoef en Haag te realiseren, is er voor elk wat wils.

Voor meer informatie en om aan je aan te melden als belangstellende verwijzen we je graag naar www.hoefenhaag.nl. Naar verwachting start de bouw van de eerste woningen in het voorjaar en kunnen de eerste mensen eind 2016 al in Hoef en Haag wonen.

 Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media