Verkoop eerste woningen Zuiderlei (De Groote Wielen) in Rosmalen van start

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM start maandag 30 oktober met de verkoop van de eerste woningen van Zuiderlei in de gebiedsontwikkeling De Groote Wielen in Rosmalen (gemeente ’s-Hertogenbosch). Het aanbod van de eerste fase, Thuis aan de Singel, bestaat uit 27 koopwoningen. Zuiderlei omvat in totaal circa 100 woningen.

Zuiderlei: Thuis aan de Singel, Thuis aan de Laantjes en Thuis aan de Waterkant

In het plan liggen de woningen op een speelse manier verspreid, zijn er verschillende architectuurstijlen en is er veel aandacht besteed aan groen. In totaal omvat Zuiderlei circa 100 woningen, verdeeld over drie fases met de namen Thuis aan de Singel (fase 1), Thuis aan de Laantjes (fase 2) en Thuis aan de Waterkant (fase 3). De verschillende ontwerpen zijn afkomstig van gerenommeerde architecten: Bedaux de Brouwer Architecten in Goirle, Architecten aan de Maas te Maastricht en agNOVA architecten in Amersfoort.

Thuis aan de Singel (fase 1)

Aan de Lunersingel komen in totaal 57 royale gezinshuizen waarvan 27 koopwoningen. De woningen zijn onderdeel van de eerste fase, Thuis aan de Singel genoemd en bestaan uit rijtjes van vijf tot maximaal zeven rijwoningen. De woningen zijn 5,40 en deels 8,40 meter breed.

Aan de voorzijde is er fraai zicht op de singel en is er parkeergelegenheid. De diepe tuinen liggen zuid georiënteerd en zijn voorzien van een berging en achterom. Er zijn vier verschillende woningtypen met een woonoppervlakte van 117 tot 156 m². De kavels zijn circa 126 tot 260 m² groot. De architect van deze fase is Pieter Bedaux van Bedaux de Brouwer Architecten.

Ingekleurde situatietekening fase 1

Thuis aan de Laantjes (fase 2) en Thuis aan de Waterkant (fase 3)

De tweede fase, Thuis aan de Laantjes genoemd, gaat naar verwachting deze winter in verkoop met 18 twee-onder-één-kapwoningen en 10 woningen in een zogenaamd hofje. Daarna volgt fase drie, Thuis aan de Waterkant, bestaande uit 22 royale twee-onder-één-kapwoningen en vijf vrijstaande woningen.

Start verkoop

De verkoop wordt gedaan door Boumij makelaars te ’s-Hertogenbosch en Het Waare Huis te Rosmalen. Inschrijven voor een woning is mogelijk tot en met 8 november a.s.

Voor meer informatie klik hier voor de website en kijk hier voor de digitale brochure.

Naar verwachting start de bouw van fase Thuis aan de Singel in het voorjaar 2018. De realisatie is in handen van aannemer Dura Vermeer uit ’s-Hertogenbosch.

De Groote Wielen

In het oostelijk deel van ’s-Hertogenbosch en aan de noordzijde van Rosmalen groeit de nieuwe woonwijk De Groote Wielen. Heerlijk wonen midden in het mooie poldergebied. Architectuur met respect voor ruimte en natuur. De eerste fase is volop in uitvoering. Inmiddels heeft hier een diversiteit aan bewoners een thuis gevonden. In al even diverse woningtypes. Als de eerste fase af is, staan hier ruim 4.300 woningen. Verdeeld over zes verschillende woonbuurten met elk een eigen sfeer en karakter. De Groote Wielen, het ‘Groote Woonplezier’.

De Lanen

De Lanen maakt deel uit van de wijk de Groote Wielen in Rosmalen, gelegen in het oostelijke deel van ’s-Hertogenbosch. De Lanen heeft de ambitie een natuurlijke sfeer uit te stralen. Dit komt tot uitdrukking in de diversiteit van de woningen maar ook door de stedenbouwkundige opzet. De wijk is ruim van opzet en de groene lanen voeren straks de boventoon.

Samenwerkingsverband Hertogbouw

In Hertogbouw zijn gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM, Heijmans Vastgoed, Dura Vermeer Bouw en Hendriks Projectontwikkeling verenigd. AM treedt op als ontwikkelaar namens dit samenwerkingsverband.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media