Veel belangstelling voor nieuw deelplan ‘De Weverij’

Herontwikkeling historisch grondgebied naar levendige woonlocatie vordert gestaag

Enka C.V. (een samenwerkingsverband van AM en A.S.R. Vastgoed Ontwikkeling) is recent gestart met de verkoop van tien woningen in het nieuwe deelplan ‘De Weverij’ in Ede. In deelgebied De Weverij worden in totaal 47 eengezinswoningen gerealiseerd. Het deelplan De Weverij maakt deel uit van de gebiedsontwikkeling OP ENKA in Ede. Er is veel belangstelling voor de woningen in de nieuwe wijk en inmiddels zijn de eerste verkoopcontracten gesloten.
20140502_ENKAT_Cam2_LR2

De Weverij
De Weverij ligt aan de zuidelijke bosrand ter hoogte van de ‘Van den Boschlaan’ en is alweer het vierde deelplan in dit project. De eerste fase omvat twee blokken van vijf woningen, waarvan de realisatie in handen is van BAM Woningbouw Noordoost. Vijf eengezinswoningen liggen aan de oostzijde van het hof met een woonoppervlakte van 127 m2. Vijf herenhuizen liggen aan de bosrand en hebben een woonoppervlakte vanaf circa 154 m2. De prijzen zijn vanaf € 227.000 v.o.n. voor een eengezinswoning en vanaf € 249.900 v.o.n. voor een herenhuis. Het ontwerp van de woningen komt van architect Fred Humblé.

OP ENKA
OP ENKA in Ede is een moderne tuinwijk in ontwikkeling met een mix van wonen, werken en recreëren. Het gebied heeft een zichtbaar rijke historie met bijzondere monumentale panden, die in het plan een nieuwe invulling krijgen. Het gebied ligt aan de oostkant van de stad en grenst aan de groene uitlopers van de Veluwe. Op Enka is goed bereikbaar met de auto en ligt op vijf wandelminuten van het Intercitystation Ede-Wageningen. Het woningaanbod bestaat in totaal uit circa 1.300 woningen en een commercieel programma van circa 30.000 m2. Inmiddels zijn circa 275 woningen opgeleverd of in aanbouw. De diverse deelgebieden kenmerken zich door een eigen identiteit en sfeer. Een aantal deelgebieden is inmiddels gerealiseerd en bewoond.

Zie voor meer informatie over het plan en de woningen www.enka-ede.nl of kijk op www.facebook.com/openkaede.

Download PDF

 

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media