Unieke laatste rondleiding voor de pers in appartementencomplex De Stelling

De regionale en lokale media in Zwolle hebben de kans gekregen om al voor de oplevering een kijkje te nemen in het nieuwe appartementencomplex De Stelling in Zwolle. Het complex is dit jaar verrezen op het Kraanbolwerk in Zwolle.

kraanbolwerk

Deze uitnodiging is enthousiast ontvangen, vertelt projectontwikkelaar Marcel de Ruiter: ‘Het mooie uitzicht van het gebouw over de binnenstad leent zich hier perfect voor. De rondleiding heeft een aantal leuke artikelen en een interview met radio Zwolle opgeleverd en vormde een goede gelegenheid om een positieve relatie met de pers te onderhouden’. De rondleiding heeft onder meer tot een plaatsing op de voorpagina van De Stentor geleidt, een bericht op RTV Oost, RTV Zwolle en artikel op weblog Zwolle.

Wat het project bijzonder maakt, is dat er vanaf de beginfase van het project in 2014 nauw is samengewerkt met de geïnteresseerden. In die zin is het project Kraanbolwerk een voorloper binnen het samenwerkingsmodel I AM YOU. De rondleiding door het complex geeft een uniek beeld van de variëteit waarmee de bewoners hun woning konden hebben ingedeeld. Zo wordt goed zichtbaar hoe AM in co-creatie met de toekomstige eigenaren van de appartementen de ontwikkeling en verkoop heeft aangepakt. Eind van het jaar zal begonnen worden met de bouw van appartementencomplex De Kraan met 11 appartementen en 12 stadswoningen met de naam Hanzehuizen.

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media