Twee nieuwe leden Raad van Toezicht Cordaan

Op 1 oktober 2019 zijn dr. Jurenne Hooi en Ing. Ronald Huikeshoven MRE MRICS toegetreden tot de Raad van Toezicht (RvT) van Cordaan. Zij vullen de daarmee de vacatures in die ontstaan door het vertrek van Frank Bijdendijk en Jenneke van Veen.

Jurenne Hooi: “Door zitting te nemen in de RvT van Cordaan kan ik mijn expertise op het gebied van governance inzetten voor een grote zorgorganisatie in mijn stad Amsterdam. Wat ik van belang vind is dat Cordaan onder andere diversiteit als speerpunt heeft, zowel voor de doelgroepen die Cordaan bedient als voor de samenstelling van de RvT. Met deze toezichtsfunctie wil ik een bijdrage leveren aan de goede zorg en ondersteuning voor de doelgroepen van Cordaan.”

Ronald Huikeshoven: “In de regio Amsterdam dient zorg voor iedereen beschikbaar te zijn. We willen immers een inclusieve regio zijn; een stedelijk gebied waarin iedereen kan wonen, participeren en leven. Wat mij aanspreekt bij Cordaan is dat zij dit doet door voluit in te zetten op kwaliteit en vernieuwing. Als lid van de RvT breng ik graag mijn kennis en ervaring in op het vlak van zorg en huisvesting.”

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media