Twee mijlpalen Op de Groene Grens te Goirle

In aanwezigheid van wethouder Guus van der Put van de gemeente Goirle en de toekomstige bewoners heeft gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM de start bouw van 26 woningen van fase 2a Op de Groene Grens in Goirle gevierd. AM ontwikkelt in totaal 47 woningen in fase 2. De verkoop van de overige 21 woningen in fase 2b is aansluitend op dit feestelijke moment gestart.

Op de Groene Grens

In het groen tussen landelijk Goirle en bruisend Tilburg ontwikkelt AM ‘Op de Groene Grens’. Dit is een groene en ruim opgezette woonwijk Op de Groene Grens is een gebied met in totaal 88 woningen verdeeld over twee fases. De 41 woningen in fase 1, 38 huurwoningen en drie koopwoningen, zijn reeds gerealiseerd.

Fase 2 omvat diverse woningtypes: middelgrote en grote rijwoningen, compacte en grote tweekappers en driel semi-bungalows. De koopsommen variëren van €255.000,- V.O.N. tot €419.000,- V.O.N. Vrijwel alle 26 woningen van fase 2a zijn verkocht en de bouw is deze week gestart. De 21 diverse rij- en hoekwoningen en grote tweekappers van fase 2b zijn sinds vorige week in verkoop.

De woningen zijn ontworpen door DAT architecten en BAM Wonen is verantwoordelijk voor de realisatie.

Kijk voor meer informatie op www.wonenopdegroenegrens.nl

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media