Top Vastgoed en AM RED starten bouw winkelcomplex in Brouwerspoort te Veenendaal

Top Vastgoed en AM Real Estate Development geven vandaag het startsein voor de bouw van 5.860 m² winkelruimte en een parkeerdek met ruim 200 parkeerplaatsen in het plan Brouwerspoort te Veenendaal-centrum.

veenendaal-blok-1213-top_am-red

Hoogvliet Beheer heeft de gehele ontwikkeling van Top/AM RED gekocht en vestigt er een Hoogvliet supermarkt van 2.900 m². Partijen voeren momenteel gesprekken met kandidaten voor de invulling van de overige commerciële ruimten.

De oplevering van het project vindt najaar 2017 plaats. Bouwbedrijf De Vries en Verburg is als aannemer geselecteerd. Het ontwerp is van Moke Architecten uit Amsterdam. Het volledige projectmanagement is in handen van FiMek Estate uit Zaltbommel.

Top en AM RED ontwikkelen in Brouwerspoort gezamenlijk de bouwprojecten 10 en 12-13 in een 50/50 joint-venture, voor eigen rekening en risico. Top neemt daarbij de commerciële ontwikkeling van de plannen op zich, terwijl AM RED voor de technische uitwerking zorgt. Een groot gedeelte van het masterplan Brouwerspoort is inmiddels uitgevoerd. Met de bouwstart van project 12-13 komt de afronding van het complete plan Brouwerspoort in zicht.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media