Top Vastgoed en AM RED openen het nieuwe centrum Brouwerspoort in Veenendaal

Het door Top Vastgoed en AM Real Estate Development ontwikkelde plan Brouwerspoort in Veenendaal wordt op donderdag 23 augustus geopend. Wethouder Engbert Stroobosscher verricht de officiële openingshandeling van de in Brouwerspoort gevestigde Hoogvliet supermarkt.

Het plan omvat ruim 5.800 m² winkelruimte, 18 huurappartementen en een parkeerdek met ruim 200 parkeerplaatsen. Het project is ontwikkeld door Top Vastgoed en AM RED en ligt in het kernwinkelgebied van Veenendaal.

Hoogvliet Beheer heeft de winkelruimte en het parkeerdek van Top Vastgoed en AM RED aangekocht en opent er nu een Hoogvliet supermarkt van 2.900 m². De bestaande Hoogvliet supermarkt aan de Kerkewijk in het centrum van Veenendaal wordt gesloten. De naastgelegen commerciële ruimten zijn verhuurd en worden eind september/begin oktober in gebruik genomen. De 18 huurappartementen zijn verkocht aan een particuliere belegger.

Bouwbedrijf De Vries en Verburg is de aannemer. Het ontwerp is van Moke Architecten uit Amsterdam. Het volledige projectmanagement is in handen van FiMek Estate uit Zaltbommel.

Top Vastgoed en AM RED ontwikkelen in Brouwerspoort gezamenlijk het bouwproject 12-13 in een 50/50 joint-venture, voor eigen rekening en risico. Top neemt daarbij de commerciële ontwikkeling van de plannen op zich, terwijl AM RED voor de technische uitwerking zorgt. Een groot gedeelte van het masterplan Brouwerspoort is inmiddels uitgevoerd. Met de opening van project 12-13 komt de afronding van het complete plan Brouwerspoort in zicht.

Over AM Real Estate Development

Commercieel vastgoed is bij AM, als gebiedsontwikkelaar de initiatiefnemer van inspirerende en duurzame leefomgevingen, ondergebracht bij AM RED. Van revitalisatie van een wijkwinkelcentrum tot de inbreiding in een binnenstad en van kantoorrenovatie tot complexe nieuwbouwprojecten. AM RED gelooft dat prettige en gezonde werkomgevingen en attractieve winkelgebieden bijdragen aan de kwaliteit van leven. Wij ontwikkelen kantoren en winkelgebieden vanuit het besef dat ze van relevante invloed zijn op het dagelijks leven van de gebruikers. De veranderende economie, de complexe markt en de meedenkende klant, gecombineerd met onze ambitie om financieel haalbaar, toekomstbestendig en duurzaam vastgoed te ontwikkelen, vragen om gedurfde en creatieve oplossingen. Door onze jarenlange ervaring en expertise in commercieel vastgoed, bieden onze vastgoedprofessionals het antwoord op de vragen van vandaag én morgen. AM RED maakt deel uit van AM.

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media