Top Vastgoed en AM ontwikkelen winkels in Veenendaal

Top Vastgoed en AM hebben een overeenkomst gesloten voor een samenwerking in het plan Brouwerspoort in Veenendaal, zo maakten beide partijen vandaag bekend. De samenwerking betreft de ontwikkeling van zo’n 8.000 m2 nieuwbouw winkelruimte in de laatste 3 commerciële deelprojecten, de bouwprojecten 10, 12 en 13 van het plan Brouwerspoort.

Top en AM ontwikkelen de plannen in een 50/50 joint-venture, voor eigen rekening en risico. Partijen combineren daarbij hun expertise op het gebied van commerciële gebiedsontwikkeling. Top neemt daarbij de commerciële ontwikkeling van de plannen op zich, waarbij AM voor de uitontwikkeling van het concept zorgt.

De gemeente Veenendaal heeft het plan voor de resterende bouwprojecten gewijzigd door het winkelcircuit in een verkorte versie af te ronden. De projectcombinatie TOP Vastgoed / AM ontwikkelt in de bouwprojecten 12 en 13 een totaal metrage van 6.000 m2 voor de vestiging van onder meer 2 supermarkten. Voor dit bouwdeel is Moke Architecten uit Amsterdam ingeschakeld.

Bouwproject 10, met een metrage van 2.000 m2, fungeert als schakel tussen het bestaande kernwinkelgebied en Brouwerspoort. Scala Architecten uit Den Haag ontwerpt blok 10. Voor dit bouwproject is inmiddels een intentieovereenkomst getekend met een huurder.

Met de ontwikkeling en realisatie van het plan voor de bouwprojecten 10, 12 en 13 worden het winkelgebied Brouwerspoort en het winkelcircuit voltooid.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media