Succesvolle verkoop woningen De Entree van Haarlem

Download pdf

Ontwikkelingsmaatschappij 023 C.V. (AM, Bouwfonds Ontwikkeling, Slokker Vastgoed en Ymere) boekt succes met de verkoop van de woningen in De Entree van Haarlem, deelplan De Hoftuin. Begin oktober start BAM Woningbouw met de realisatie van 21 appartementen en 32 eengezinswoningen, waarvan circa tachtig procent is verkocht. De Entree van Haarlem omvat de ontwikkeling van circa 250 woningen en diverse voorzieningen. De 53 woningen van De Hoftuin worden volgens planning eind 2013 opgeleverd.

De Entree wordt gerealiseerd tussen de Schipholweg en Boerhaavelaan in het zuidoosten van Haarlem en het historische centrum en vormt de entree naar de binnenstad. Deze nieuwste wijk van Haarlem heeft een ruime opzet en wordt gecreëerd rondom een grote centrale waterpartij, omringd door groenvoorzieningen. De Haarlemse binnenstad vormt een belangrijke inspiratiebron voor het karakter van het plan. Dat is te herkennen aan de hofjes en de statige, stadse uitstraling van de woningen. Het ontwerp van de woningen en appartementen is van Taco Postma van INBO Architecten. Het stedenbouwkundig plan is van Jos van Eldonk van Soeters Van Eldonk architecten. De bouw van de woningen is in handen van BAM Woningbouw Amsterdam.

Woningaanbod
De prijzen van de appartementen lopen uiteen van € 184.000 tot € 197.500 v.o.n., van de stadswoningen van € 260.000 tot € 290.000 v.o.n en de herenhuizen variëren in prijs van € 315.000 tot € 345.000 v.o.n. De appartementen hebben de beschikking over een eigen parkeerplaats in een parkeergarage en de woningen over een parkeerplaats op eigen terrein, dat bereikbaar is via het afgesloten privé binnengebied. De parkeerplaatsen van zowel de woningen als de appartementen zijn bij de koopsom inbegrepen.

Meer informatie over het plan De Entree en de nog beschikbare woningen in deelplan De Hoftuin is verkrijgbaar via Hoekstra en Van Eck makelaars en Mooijekind Vleut makelaars. Zie ook www.entreevanhaarlem.nl.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media