Startsein verkoop woningen tweede fase DelftsHart Nieuw Geluk in Delft

Eerste fase in aanbouw.

Ontwikkelingscombinatie Harnaschpolder C.V.  start vrijdag 25 november de verkoop van de tweede fase van het project DelftsHart Nieuw Geluk in Delft met een aanbod van 22 woningen. De 28 woningen uit de eerste fase zijn op dit moment bijna alle verkocht. De bouw van de eerste fase start volgens planning in december 2016. Ontwikkelingscombinatie Harnaschpolder C.V. betreft een samenwerking van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en VolkerWessels Vastgoed.

VRimg File Description =Attributes= Version: 1.3 Compressed: true Resolution { width: 4800 height: 3200 pixelAspectRatio: 1 } Render Region { renderRegion: false xmin: 0 ymin: 0 width: 4800 height: 3200 } Regions Info { regWidth: 64 regHeight: 64 whatsXY: MaxSize } Camera Info { transform: matrix projection: perspective aperture: 36 fov: 54.4249 targetDistance: 222.452 nearRange: 0 nearClip: 0 farClip: 1e+030 focalLength: 35 fNumber: 8 } Scene { renderTime: 9105124 name:

Het actuele woningaanbod in de nieuwe fase betreft zes rijwoningen en zestien twee-onder-een-kapwoningen. Het ontwerp van de woningen in DelftsHart Nieuw Geluk komt van Ibelings van Tilburg architecten. Een royaal groen hof vormt het hart van het plan. De twee-onder-een-kapwoningen liggen daaromheen gegroepeerd. De woningen zijn twee aan twee geschakeld. De entrees van de woningen liggen per twee aan een gezamenlijk pad, dat doorloopt naar de achtertuinen. De rijwoningen hebben uitzicht op het park aan de Glaskloksingel. De middelste acht huizen hebben drie woonlagen met een kap. De vier woningen aan weerszijden daarvan bestaan uit twee lagen en hebben eveneens een kap. Het totale plan DelftsHart Nieuw Geluk omvat vijftig woningen. De prijzen van de woningen zijn vanaf € 330.000 tot € 495.000 v.o.n.

DelftsHart Nieuw Geluk ligt ten zuidwesten en op een steenworp afstand van het centrum van Delft. De vlakbij gelegen ecologische zone verbindt de verschillende natuurgebieden rond Delft met elkaar. Vanuit deze nieuwe buurt is het uitgestrekte Midden-Delfland nabij, waar bewoners kunnen genieten van flora en fauna. In de directe omgeving van het plan wordt een recreatieplas gerealiseerd.

Start verkoop

De start verkoop vindt plaats in de Brede School Het Kristal, Kristalweg 107 in Delft (Harnaschpolder) van 17.00 tot 19.30 uur. Vertegenwoordigers van AM en de verkopende makelaars zijn dan aanwezig om vragen te beantwoorden van belangstellenden. Tevens is er uitgebreide verkoopdocumentatie beschikbaar.

De bouw van de woningen in DelftsHart Nieuw Geluk is in handen van Bébouw Midreth uit Mijdrecht, onderdeel van VolkerWessels. Voor meer informatie over de woningen en het plan zie www.delftshart.nl.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven. Voor meer informatie over AM zie www.am.nl.

Over VolkerWessels Vastgoed

Als zelfstandige, onafhankelijke en nationale werkmaatschappij binnen de VolkerWessels groep voelen wij ons optimaal thuis in de wereld van creatie, ontwikkeling en realisatie van kwalitatief hoogwaardige leef-, woon- en werkomgevingen. De combinatie van handelen in vrijheid, beschikken over de expertise van een hecht netwerk aan ervaren specialisten binnen de groep en – zeker niet in de laatste plaats – gebruik maken van de gedegen marktpositie van onze moederorganisatie, maakt VolkerWessels Vastgoed een interessante en betrouwbare partner. Opdrachtgevers en andere partners ontdekken bij ons een brede expertise als het gaat om architectuur, bouwkunde, duurzaamheid, economie, infrastructuur, marketing, productontwikkeling en stedelijke vernieuwing. Ons team van ruim 30 specialisten werkt op nationale schaal vanuit Nieuwegein.

Download PDF

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media