Startsein bouw Zevenrozenhof in Zevenhuizen

Wethouder Jan Hordijk verricht officiële handeling

GOM Zuidplaspolder (samenwerking tussen AM, Amvest, ASR, Heijmans en Woonbron) geeft vrijdag 10 oktober het startsein voor de realisatie van dertig woningen uit de eerste fase van Zevenrozenhof in Zevenhuizen. Wethouder Jan Hordijk van de gemeente Zuidplas verricht hierbij de officiële handeling.
Zevenrozenhof AM72464

Woningaanbod
Binnen Zevenrozenhof worden in totaal 65 eengezins- en twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd.Daarnaast zijn er twaalf vrije bouwkavels beschikbaar. Van de dertig woningen, bestaande uit 26 eengezinswoningen en vier twee-onder-een-kapwoningendie nu in aanbouw gaan, is op dit moment tachtig procent verkocht. De bouw hiervan is in handen van bouwcombinatie Zuidplaspolder. De prijzen van deze woningen zijn vanaf € 209.000 v.o.n. voor een eengezinswoning en vanaf € 329.900 v.o.n. voor een twee-onder-een-kapwoning. De verkoop van de vrije kavels verloopt via de gemeente Zuidplas.

Tijdens de Woonbeurs Zuidplas Gewoon Grenzeloos (10 en 11 oktober in de Intratuin in Zevenhuizen) wordt een preview gegeven van de woningen in de volgende fase binnen Zevenhuizen Zuid.

Zevenrozenhof
De woningbouw in Zevenhuizen-Zuid is één van de prioriteitsprojecten voor de gemeente Zuidplas in het kader van de Zuidplaspolderontwikkeling. De Zuidplaspolder is een overwegend agrarisch gebied dat ligt in de driehoek Rotterdam – Zoetermeer – Gouda. Sinds 2002 werkt de provincie Zuid-Holland er samen met andere partijen aan grootschalige gebiedsontwikkeling. In de ontwikkeling van het gebied staat een juiste combinatie van wonen, werken (glastuinbouw), leefomgeving en infrastructuur voorop. De eerste wijk ‘Zevenrozenhof’, vernoemd naar een voormalige rozenkwekerij op deze locatie, wordt als eerste fase direct grenzend aan Zevenhuizen gerealiseerd.

Zie ook http://woningen.zevenrozen.nl voor meer informatie over het project.

Download PDF

 

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media