Startsein bouw woningen op locatie Havenmeesters in Alblasserdam

In aanwezigheid van wethouder Arjan Kraijo van de gemeente Alblasserdam vierde gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM de start van de bouw van veertien eensgezinswoningen op de locatie Havenmeesters in Alblasserdam. Van de veertien woningen, zijn er twaalf verkocht.

Officiële handeling

De start van de bouw werd op 8 maart jl. gevierd met een feestelijke bijeenkomst voor toekomstige bewoners en andere betrokkenen op de bouwlocatie. Wethouder Arjan Kraijo van de gemeente Alblasserdam en Gilbert Kokenberg, projectdirecteur AM Zuidwest, gaven symbolisch het startsein voor de bouw. Naar verwachting worden de woningen in december 2018 opgeleverd.

Havenmeesters

De veertien eengezinswoningen van de Havenmeesters liggen aan het einde van de Kraanbaan en kijken uit over de rivier De Noord in Alblasserdam. Aan de kade, even verderop, ligt de aanlegsteiger van de waterbus. De woningen hebben een woonoppervlakte van minstens 150 m² verdeeld over drie woonlagen. De bouw is in handen van GN Bouw en het ontwerp is afkomstig van Klunder Architecten. De nog beschikbare tussenwoning staat te koop voor € 335.000 VON en de hoekwoning voor € 360.000 VON.

Tijdens de bijeenkomst werd tevens een ‘sneak preview’ gegeven op het appartementencomplex van de naastgelegen locatie, kade Noord, met in totaal 27 appartementen en zeven kadewoningen. De koopsom ligt tussen de € 225.000,- en € 975.000,- voor de appartementen en de penthouses, voor de kadewoningen tussen de € 575.000,- en € 650.000,- . De verkoop start zomer 2018.

Meer informatie: https://www.havenmeestersalblasserdam.nl/

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media