Startsein bouw woningen Breecamp in Stadshagen in Zwolle

Wethouder René de Heer verricht officiële handeling.

Breecamp is een deelplan van de wijk Stadshagen, een jonge moderne wijk midden in de polder en op fietsafstand van het centrum van Zwolle gelegen. Het natuurgebied Mastenbroek bevindt zich op een steenworpafstand en Stadshagen zelf heeft een ruim aanbod van winkel- , cultuur, – sociale- en sportvoorzieningen.

Breecamp ailr - kopie

Woningaanbod

De woningen kenmerken zich door een fraaie Oudhollandse architectuur en zijn afkomstig uit de BAM Wooncollectie. Het aanbod bestaat uit zeventien ruime eengezinswoningen in drie verschillende typen. Het merendeel hiervan is verkocht, er zijn op dit moment nog drie woningen beschikbaar. De prijzen zijn vanaf  € 195.000 tot en met € 250.000 v.o.n.  Zie voor meer informatie over dit project www.breecamp.nl.

Woonklaar opleveren

Kopers hebben de mogelijkheid hun woning ‘woonklaar’ op te laten leveren. Door te kiezen voor het woonklaar-product Victor&Wonen, kunnen zij de indeling en afwerking van de woning geheel zelf bepalen. Toekomstige bewoners kunnen hiermee direct wonen vanaf het moment dat ze de sleutel ontvangen. Er hoeft zelf niet meer te worden geklust.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media