Startsein bouw laatste woningen DelftsHart in Delft

Wethouder Raimond de Prez verricht officiële handeling

Vrijdag 13 november geeft Harnaschpolder C.V. (een samenwerking van gebieds- en vastoedontwikkelaar AM en VolkerWessels Vastgoed) het startsein voor de bouw van de laatste veertien woningen in het plan DelftsHart in Delft. Wethouder Raimond de Prez verricht hierbij de officiële handeling. Er is nog slechts één woning te koop.

 DelftsHart middengebied rechtLR bijgesneden

DelftsHart ligt ten zuidwestenen op een steenworp afstand van het centrum van Delft. De veertien twee-onder-een-kapwoningen die nu in aanbouw gaan, zijn in een licht gebogen lijn gegroepeerd rond een groen middenhof, waarmee een intieme sfeer wordt gecreëerd. De achtertuinen van de woningen grenzen alle aan de omliggende watergangen. Het recreatiegebied Midden Delfland ligt op loopafstand en in de directe omgeving wordt een recreatieplas gerealiseerd. Het totale plan omvat 42 twee-onder-een-kapwoningen in verschillende typen. De koopsom van de nog onverkochte woning bedraagt € 445.000 v.o.n. inclusief uitbouw aan de achtergevel.

Het ontwerp van de woningen in DelftsHart komt van Ibelings van Tilburg architecten en is mede tot stand gekomen dankzij inspraak van potentiële kopers. De bouw van de woningen in DelftsHart is in handen van Bébouw Midreth uit Mijdrecht, onderdeel van VolkerWessels. Voor meer informatie over de woningen en het plan zie www.delftshart.nl.

Over AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Over VolkerWessels Vastgoed
Als zelfstandige, onafhankelijke en nationale werkmaatschappij binnen de VolkerWessels groep voelen wij ons optimaal thuis in de wereld van creatie, ontwikkeling en realisatie van kwalitatief hoogwaardige leef-, woon- en werkomgevingen. De combinatie van handelen in vrijheid, beschikken over de expertise van een hecht netwerk aan ervaren specialisten binnen de groep en – zeker niet in de laatste plaats – gebruik maken van de gedegen marktpositie van onze moederorganisatie, maakt VolkerWessels Vastgoed een interessante en betrouwbare partner. Opdrachtgevers en andere partners ontdekken bij ons een brede expertise als het gaat om architectuur, bouwkunde, duurzaamheid, economie, infrastructuur, marketing, productontwikkeling en stedelijke vernieuwing. Ons team van ruim 30 specialisten werkt op nationale schaal vanuit Nieuwegein. www.volkerwesselsvastgoed.nl

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media