Startsein bouw eerste fase Parc Hooglande in Naaldwijk

In aanwezigheid van wethouder Frank Rijneveen van de gemeente Westland vierde gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM op woensdag 22 november de start bouw van de eerste fase Parc Hooglande in Naaldwijk. In totaal worden circa 80 woningen gerealiseerd. Van de 21 woningen zijn er inmiddels 19 verkocht. De laatste twee beschikbare woningen zijn onder optie.

Parc Hooglande

Parc Hooglande vormt onderdeel van de dynamische wijk Hoogeland in Naaldwijk. Er is veel aandacht voor groen, speelplekken en privacy, evenals voor voorzieningen als scholen, kinderopvang en woonzorgzones.

De eerste fase 1 van Parc Hooglande bestaat uit 20 twee-onder-een-kapwoningen type Gala en één vrijstaande villa type Royal Gala, beide afkomstig van de BAM Wooncollectie. Architect van de BAM Wooncollectie is Benedict Kraus, architect AM Concepts. De realisatie is in handen van BAM Wonen. In totaal worden circa 80 woningen gerealiseerd. Koopsommen zijn vanaf €399.000,- V.O.N.

Naar verwachting start begin 2008 de verkoop van de volgende fase. In Parc Hooglande zijn nog 36 rijwoningen type Melrose en circa 22 twee-onder-een- kapwoningen type Gala gepland.

Meer informatie over de verkoop van Parc Hooglande.

Foto onderschrift v.l.n.r.: Maarten Kool, projectontwikkelaar AM en wethouder Frank Rijneveen van de gemeente Westland vieren de start van de bouw.

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media