Startsein bouw 46 woningen in Hoog Dalem in Gorinchem

Realisatie huurwoningen vrije sector.

Ontwikkelingscombinatie VOF Ooster- Linge 2 heeft 20 december het startsein gegeven voor de bouw van 46 huurwoningen in de eerste fase van het project De Eilanden in Gorinchem. VOF Ooster-Linge 2 is een samenwerking van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en Heijmans Vastgoed. De huurwoningen worden gebouwd in opdracht van vermogensbeheerder MN namens Pensioenfonds Metaal & Techniek. De woningen zijn bestemd voor verhuur in de vrije sector.

De Eilanden ligt in het noorden van de nieuwbouwwijk Hoog Dalem. Het deelgebied is, net zoals de eerder realiseerde deelgebieden Fort Steurgat, Fort Blauwkapel en Fort Hinderdam, opgezet in de sfeer van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Hoog Dalem ligt tegen de weilanden van Gorinchem en vlakbij het water van de Boven Merwede. De wijk krijgt een uitgesproken groen en waterrijk karakter.

Huurwoningen

De 46 huurwoningen hebben een woonoppervlakte van circa 115 m² en zijn voorzien van drie slaapkamers, een ruime zolder en een op het zuiden gelegen tuin met berging. De huurprijzen liggen tussen de €885 en €975 per maand. Naast de huurwoningen bestaat het woningaanbod van De Eilanden uit rijwoningen, twee-onder-kapwoningen, vrijstaande woningen en vrije kavels. Deze woningen worden de komende maanden gefaseerd in verkoop gebracht. De oplevering van de vrije sectorhuurwoningen is naar verwachting in de zomer van 2017. De bouw is in handen van BAM Woningbouw. Kijk voor meer informatie over het plan en het woningaanbod op www.hoogdalem.nl.

Download PDF

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media