Startsein bouw 29 woningen Hoef en Haag in Vianen

Verkoop verloopt voorspoedig.

Op 15 november geeft Hoef en Haag CV (een samenwerking van de gebiedsontwikkelaars AM en BPD) het startsein voor de bouw van 29 koopwoningen in de woonbuurt Het Dorpshart van het plan Hoef en Haag in Vianen. Sinds de start van de verkoop van de eerste woningen in november 2015 is er veel belangstelling voor de woningen in ‘het nieuwe dorp aan de Lek’. Hierdoor kan nu het derde deelplan in aanbouw worden genomen.

dorpshart-aan-de-meander
Het dorp krijgt vorm

De 29 woningen in het Dorpshart vormen een uitbreiding op de 45 woningen die al eerder in aanbouw zijn gegaan en deze worden naar verwachting begin 2017 opgeleverd. Het ontwerp is ontleend aan de BAM Wooncollectie en kenmerkt zich door een grote diversiteit aan authentieke details, die refereren aan de Oudhollandse stijl. Hiermee ontstaat een historiserend architectuurbeeld, dat aansluit bij het dorpse karakter van Hoef en Haag. De verkoop verloopt voorspoedig. Sinds de start van de verkoop, nu ruim een jaar geleden, zijn er in de buurten ‘Het Dorpshart’ en het landelijk gelegen deel ‘Het Lint’ samen meer dan 140 woningen verkocht. Belangstellenden kunnen kiezen uit een gevarieerd aanbod, dat bestaat uit eengezinswoningen, hoekwoningen met garage of een ruime twee-onder-één kapwoning met uitzicht op de Meander. Op een paar woningen na zijn deze 29 woningen verkocht. De bouw van de woningen in het Dorpshart is in handen van BAM Woningbouw.

Victor & Wonen

Kopers kunnen ervoor kiezen om hun woning compleet afgewerkt te laten opleveren in een woonsfeer naar keuze met het ‘Victor & Wonen’ concept. Binnen dit concept zijn vijf eigentijdse woonsferen gecreëerd en zijn er diverse mogelijkheden om de indeling van de woning aan te passen naar de leefwijze van de koper. Door te kiezen voor Victor& Wonen kunnen bewoners meteen genieten van hun nieuwe huis vanaf het moment dat ze de sleutel ontvangen. Victor & Wonen is een ontwikkeling van BAM Woningbouw en Victor Meuwissen (interieurdesigner). Zie ook www.ditismijnthuis.nl/hoefenhaag.

Nieuw aanbod

Op 28 november start de verkoop van de volgende fase in de woonbuurt Het Lint. Alle 59 woningen uit de eerste fase zijn verkocht en worden binnenkort in aanbouw genomen. Het woningaanbod van de tweede fase bestaat uit zes twee-onder-één-kapwoningen, vijf eengezinswoningen en een vrijstaande villa. De prijzen zijn vanaf € 275.000 v.o.n. voor een eengezinswoning en vanaf € 397.500 v.o.n. voor een twee-onder-een-kapwoning en € 535.000 v.o.n. voor de vrijstaande villa. Belangstellenden zijn tussen 18.00 en 19.00 uur welkom in de woonwinkel van Hoef en Haag aan de Voorstraat 45 in Vianen. Hier kunnen zij zich laten informeren over het plan en is er uitgebreide verkoopdocumentatie beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen zich eveneens aanmelden als belangstellende voor het plan op www.hoefenhaag.nl.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven. Voor meer informatie: www.am.nl.

Over BPD

BPD, Bouwfonds Property Development, is een Europese gebiedsontwikkelaar die de missie heeft om woon- en leefomgevingen te verwezenlijken die zelf ook leven: creating living environments. Sinds de oprichting in 1946, toen nog onder de naam van Bouwspaarkas Drentsche Gemeenten, heeft BPD de bouw van bijna 320.000 woningen mogelijk gemaakt. Vandaag wonen meer dan één miljoen Europeanen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. BPD telt 30 regiokantoren in Europa en is marktleider in Nederland. In Duitsland staat BPD Immobilienentwicklung in de top 3 van gebiedsontwikkelaars. In Frankrijk staat BPD in de top 7, onder de naam BPD Marignan. BPD is onderdeel van de Rabo Vastgoedgroep. Voor meer informatie: www.bpd.nl

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media