Start verkoop ‘Woonwenswoningen’ in Vleuterweide

Grote belangstelling voor nieuw woonconcept

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM is de verkoop gestart van zestien Woonwenswoningen in Vleuterweide in Vleuten, die worden gerealiseerd aan de Engelsetuinlaan in de wijk De Tuinlanden in Vleuten-Vleuterweide. Inmiddels hebben zich ruim 150 geïnteresseerden aangemeld. De Woonwenswoningen zijn onderdeel van de Smart Collectie.

AM71298LR

De Smart Collectie bestaat uit de meest populaire woningtypen, plattegronden en architectuurstijlen en komt voort uit grondig en jarenlang marktonderzoek. Daardoor is mede dankzij lage bouwkosten de prijs-/kwaliteitverhouding van deze woningen hoog, de keuzevrijheid ruim, de ‘time to market’ kort en sluit deze collectie volledig aan bij de wensen van de woonconsument. Op diverse locaties zijn projecten met woningen uit de Smart Collectie in voorbereiding.

De Woonwenswoningen worden gerealiseerd in een woongebied dat grotendeels is voltooid. Het plan ligt dichtbij het Maximapark, winkelcentrum Vleuterweide, diverse onderwijs- en sportvoorzieningen en heeft een goede aansluiting met het openbaar vervoer.

Woninginformatie
De woningen die in verkoop gaan, zijn beschikbaar in twee verschillende typen en worden uitgevoerd in Oudhollandse stijl. Alle woningen hebben een woonoppervlakte vanaf 160 m2 tot en met 175 m2. Kopers hebben de keuze uit diverse indelingsvarianten per etage en kunnen tevens kiezen voor het Victor & Wonen concept, waarbij de woning compleet afgewerkt kan worden opgeleverd in een woonsfeer naar keuze van de koper.

De prijzen variëren van circa € 339.000 tot € 422.500 v.o.n. De bouw zal naar verwachting in december van dit jaar starten en is in handen van BAM Woningbouw. Meer informatie over deze woningen is te verkrijgen via www.woonwenswoningen.nl.

AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

BAM Woningbouw
De visie van BAM Woningbouw is dat de woonconsument onze wereld bepaalt. BAM Woningbouw stelt het wonen van de consument centraal, zodat iedereen altijd lekker kan wonen. Vanuit die gedachte realiseert BAM Woningbouw betaalbaar en comfortabel wonen. Omdat de wereld daarom vraagt.

AM en BAM Woningbouw zijn onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

Download PDF

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media