Start verkoop woningen vierde fase Deo Neo in Haarlem

Contouren plan inmiddels duidelijk zichtbaar
VOF Deo-terrein (gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en De Key Projectontwikkeling) boekt succes met de voorspoedige verkoop van de woningen in het binnengebied van het plan Deo Neo. Zaterdag 20 april start de verkoop van de volgende 26 eengezinswoningen in de vierde fase.

Deo Neo wordt gerealiseerd op de voormalige locatie van het Kennemer Gasthuis nabij de Kleverpark- en Frans Halsbuurt. Een groot deel van het plan is inmiddels gerealiseerd of in aanbouw. Ook de aanleg van de toekomstige openbare ruimte vordert gestaag, waardoor de contouren van het plan steeds meer zichtbaar worden. Binnen Deo Neo worden in totaal 182 woningen gerealiseerd in een kindvriendelijke, intieme en autoluwe setting.

Woningaanbod
De 26 royale eengezinswoningen (type Leo Gestel 2, Breitner 2, Jozef Israël 1 en 2), ontworpen door Dana Ponec Architecten, hebben een oppervlakte vanaf 123 m2 tot 172 m2 en beschikken standaard over vijf slaapkamers. De prijzen voor deze woningen variëren van € 349.000 tot € 520.000 v.o.n. inclusief parkeerplaats op eigen terrein of in de naastgelegen parkeergarage onder het nieuw te realiseren Mauveplein. Kopers hebben de keuze uit diverse mogelijkheden voor wat betreft de afwerking van de woning. De bouw van de woningen is in handen van Vink Bouw uit Nieuwkoop.

Start verkoop
De start verkoop vindt plaats op zaterdag 20 april van 11.00 tot 13.00 uur vanuit de nabijgelegen basisschool De Ark, Velserstraat 17 in Haarlem. Klantadviseurs van AM en betrokken makelaarskantoren zijn aanwezig om nadere informatie en/of documentatie over de woningen te verstrekken.
Voor meer informatie over de woningen en het plan Deo Neo zie www.deoneo.nl.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media