Start verkoop woningen Saens Geluk in Assendelft

Plan nadert zijn voltooiing

Zaterdag 14 november start OBAN CV (een samenwerking van AM, Bouwfonds en Van der Gragt) de verkoop van twintig woningen in het nieuwbouwplan Saens Geluk in Assendelft. Dit betreft een vervolg op de eerder gerealiseerde fases in dit plan. In totaal omvat de ontwikkeling van OBAN CV binnen Saens Geluk 189 woningen. Hiervan zijn nu ruim 150 huizen gerealiseerd en nadert het plan zijn voltooiing.

Robuust 1308,4 AM-A Saendelft deelplan 6 cam01_300dpilr

Saens Geluk
Saens Geluk is onderdeel van de uitbreidingslocatie Saendelft in Assendelft en omvat een gevarieerd aanbod van woningen met een jaren dertig architectuur naar een ontwerp van B.A.G. Architectuur en Stedenbouw. De wijk is gesitueerd in het noordelijke deel van het dorp te midden van Hollands polderlandschap en dichtbij openbaar vervoer, uitvalswegen, scholen en diverse vrijetijdsvoorzieningen.

Het huidige woningaanbod bestaat uit twintig twee-onder-een-kapwoningen, waarvan achttien van het type Saens Rond en twee van het type Saens Robuust. De huizen liggen in een halve ronde setting, met de achtertuinen grotendeels richting het zuiden. Alle woningen beschikken hierdoor over een zonnige achtertuin. Kopers hebben aan de voorzijde van de woning een vrij uitzicht over een bestaand park. De oppervlakte van de woningen is ongeveer 143 m2. De prijzen van de woningen zijn vanaf € 326.500 v.o.n.

De start verkoop vindt plaats van 11.00 tot 14.00 uur in de in aanbouw zijnde woning aan de Tulpenburgh 7 in Assendelft. Deze ‘modelwoning’ biedt belangstellenden een goede impressie van de huizen uit het actuele woningaanbod. Betrokken makelaars zijn aanwezig om informatie te verstrekken over het plan en vragen te beantwoorden. Daarnaast is uitgebreide verkoopdocumentatie beschikbaar. Op www.saensgeluk.nl is meer informatie te vinden over het project.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media