Start verkoop woningen Riet Park in ‘s-Hertogenbosch

Moderne, tuinstedelijke wijk in waterrijke omgeving

Hertoghbouw (een samenwerking van AM, Dura Vermeer, Heijmans en Hendriks) start vandaag de verkoop van twintig woningen in Riet Park, een deelplan van De Hoven in gebiedsontwikkeling De Groote Wielen in ’s-Hertogenbosch. Belangstellenden kunnen zich tot 9 oktober inschrijven.
LR straataanzicht
Riet Park is het laatste deelgebied van De Hoven. De Hoven is een van de zes deelplannen van De Groote Wielen en wordt een moderne, tuinstedelijke wijk dichtbij het water. De naam van de wijk appelleert aan de opzet van de wijk waarin de woningen zijn opgesteld rondom openbare groene hoven.

Woninginformatie
Het woningaanbod bestaat uit twintig ruime en moderne woningen met vrij uitzicht over het Kanaalpark, een uitgestrekte groene waterrijke omgeving. Het ontwerp van de woningen in de stijl van Rietveld komt van Bureau Boosten Rats bna  De huizen zijn half vrijstaand en beschikken over royale leefruimtes (gbo vanaf 174 tot 198 m2). Kopers hebben de keuze uit diverse indelingsmogelijkheden. De prijzen zijn vanaf € 341.750 v.o.n. De bouw van Riet Park is in handen van Dura Vermeer.

Start verkoop
De start verkoop is vandaag vanaf 15.00 uur bij Boumij Makelaars in ’s-Hertogenbosch en bij Het Waare Huis in Rosmalen, waar belangstellenden zich middels een voorkeursformulier kunnen inschrijven voor de woningen. Meer informatie over het plan en de woningen is te vinden op www.woneninrietpark.nl.

Download PDF

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media