Start verkoop woningen Park Zwanenberg in Oss

Op de locatie van het voormalige ziekenhuis in Oss voegen AM en BrabantWonen een comfortabele en vooral groene woonwijk aan Oss toe: Park Zwanenberg. Donderdag 10 juli start de verkoop van de eerste 26 woningen.

Exterieur View 05LR

Het woningaanbod in de eerste fase bestaat uit een ‘wooneiland in het groen’ met dertien rijwoningen, drie semi-bungalows, zes twee-onder-een-kapwoningen en vier vrijstaande, geschakelde woningen. Er worden uiteindelijk drie van deze kleinschalige wooneilanden en een woonstraat gerealiseerd met in totaal 116 woningen. In het hart van elk eiland is ruimte om te parkeren. Hierdoor is er van vanuit elke woning vrij zicht op de groene omgeving. Elk eiland en de woonstraat tellen verschillende typen woningen, waardoor een diversiteit in wonen en bewoners ontstaat. De prijzen voor de huizen zijn vanaf 187.500 euro. De bouw is in handen van Muller Bouw uit Oss.

Start verkoop
De start verkoop vindt plaats op het kantoor van makelaar Van der Krabben aan de Kruisstraat 21 in Oss op donderdag 10 juli van 16.00 tot 20.00 uur. Van elk type woning is een brochure verkrijgbaar.

Wonen in het groen
Het bestaande groen is de drager van het plan Park Zwanenberg. Een groot aantal oude platanen blijven bewaard, waarmee het parkgevoel direct aanwezig is. Het park wordt compleet met de aanplant van nieuwe bomen en struiken.

Behalve koopwoningen wordt op het terrein Gezondheidscentrum Oss gerealiseerd. Ook komen er sociale huurappartementen voor BrabantWonen en op het gezondheidscentrum zorggerelateerde woningen voor cliënten van BrabantZorg. De markante oude ziekenhuiskapel op het terrein blijft gehandhaafd en maakt straks volwaardig deel uit van Gezondheidscentrum Oss.

Park Zwanenburg ligt tussen de Dr. Saal van Zwanenbergsingel en Joannes Zwijsenlaan en is goed bereikbaar. Het ligt niet ver van het NS station en ligt gunstig ten opzichte van de uitvalswegen naar Nijmegen en ’s-Hertogenbosch. Het centrum is per fiets slechts enkele minuten weg.

Meer informatie is beschikbaar op www.parkzwanenberg.nl.

BrabantWonen
BrabantWonen is een open en klantgerichte organsiatie met een lokale voortrekkersrol op het gebied van wonen-zorg-welzijn. Wij werken hierbij gelijkwaardig samen met klanten en partners. BrabantWonen staat dichtbij klanten en is actief aanwezig in buurten en wijken. Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeren naar vermogen, gebaseerd op een duurzaam verdienmodel.

AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media