Start verkoop woningen De Reder in Scheveningen

Gevarieerd aanbod appartementen op unieke locatie aan zeejachthaven

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM start op zaterdag 12 mei de verkoop van de woningen in het plan De Reder, dat zij heeft ontwikkeld aan de tweede binnenhaven in Scheveningen. Het plan maakt onderdeel uit van een grootschalige vernieuwing van het havengebied. Het aanbod bestaat uit 52 appartementen variërend in woonoppervlakte, en negen stadswoningen, die worden gerealiseerd op een unieke locatie met ruim uitzicht over het water.

Het plan ligt aan de Dr. Lelykade, de Van Bergenstraat en de Koppelstokstraat in de tweede binnenhaven van Scheveningen. Naast de woningen worden op de begane grond diverse commerciële ruimten ontwikkeld met onder meer een supermarkt en een parkeergarage.

Woninginformatie
Door de gunstige ligging van het plan hebben vrijwel alle appartementen zicht op de tweede binnenhaven en hebben de hoger gelegen appartementen tevens zicht op de Noordzee. De appartementen variëren in grootte van circa 100 m² tot circa 195 m² en beschikken over ruime buitenruimten en/of dakterrassen. In het midden van het gebouw ligt een bijzonder binnengebied met op de begane grond algemene ruimten voor de woningen. Het ontwerp van De Reder is van AWG Architecten uit Antwerpen.

De prijzen van de 41 vierkamerappartementen zijn vanaf € 305.000, voor de zes topappartementen vanaf € 349.000 en voor de vijf penthouses vanaf € 445.000 v.o.n. De prijzen van de negen herenhuizen zijn vanaf € 455.000 v.o.n. De prijzen zijn inclusief één parkeerplaats per woning in de parkeergarage. De bouw is in handen van BAM Woningbouw.

De start verkoop en inschrijving vindt plaats op zaterdag 12 mei van 11.00 – 15.00 uur in de Harbour Club aan de Dr. Lelykade 5 in Scheveningen. Tijdens de start verkoop zijn vertegenwoordigers van AM alsmede de betrokken makelaars Frisia Makelaars en Nelisse Makelaarsgroep aanwezig om belangstellenden te woord te staan. Zie ook www.derederopscheveningen.nl.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media