Start verkoop woningen De Entree in Haarlem

Ruim opgezette woonwijk met stadse allure

Op zaterdag 28 januari start Ontwikkelingsmaatschappij 023 C.V., een samenwerkingsverband tussen gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM, Bouwfonds Ontwikkeling, Slokker Vastgoed en Ymere, de verkoop van de woningen van De Entree in Haarlem. Het aanbod bestaat uit 21 appartementen en 32 eengezinswoningen. De woningen zijn gelegen in deelplan De Hoftuin, een ontwikkeling van AM.  Binnen De Entree worden  in totaal circa 250 woningen en diverse voorzieningen gerealiseerd.

De Entree wordt gerealiseerd tussen de Schipholweg en Boerhavenlaan in het zuidoosten van Haarlem en het oude, historische centrum en vormt de entree naar de binnenstad. Het plan heeft een ruime opzet en wordt gecreëerd rondom een grote centrale waterpartij, omringd door groenvoorzieningen. Het gevarieerde aanbod van De Hoftuin bestaat uit appartementen, herenhuizen en stadswoningen.

De Haarlemse binnenstad vormt een belangrijke inspiratiebron voor het karakter van het plan. De aanwezigheid van hofjes en de statige, stadse uitstraling van de woningen appelleren aan het historisch karakter van het oude centrum. Het ontwerp van de woningen en appartementen is van Taco Postma van INBO Architecten. Het stedenbouwkundig plan is van Jos van Eldonk van Soeters Van Eldonk architecten.
De prijzen van de appartementen lopen uiteen van € 184.000 tot € 197.500 v.o.n., de stadswoningen van € 260.000 tot € 290.000 en de herenhuizen van € 315.000 tot € 345.000 v.o.n. De appartementen hebben de beschikking over een eigen parkeerplaats in een parkeergarage, de woningen over een parkeerplaats in het afgesloten binnengebied. De bouw van de woningen is in handen van BAM Woningbouw Amsterdam.
De start verkoop van de woningen vindt plaats op zaterdag 28 januari in Hotel Haarlem Zuid, Toekanweg 2 in Haarlem. De verkoop van de woningen verloopt via de makelaars Hoekstra en Van Eck makelaars en Mooijekind Vleut. 
Meer informatie over het plan De Entree is beschikbaar op www.entreevanhaarlem.nl.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media