Start verkoop waterwoningen Tuinveld in ’s-Gravenzande

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM geeft woensdag 24 april het startsein voor de verkoop van acht waterwoningen uit de tweede fase van Tuinveld in ’s-Gravenzande. Op deze locatie binnen Tuinveld worden in totaal zestien waterwoningen ontwikkeld.
 

Tuinveld is gelegen aan de noordkant van ’s-Gravenzande. AM ontwikkelt in dit plan in totaal 388 woningen. De eerste en tweede fase van Tuinveld met in totaal 240 woningen zijn inmiddels bijna afgerond. De wijk kent een traditioneel, dorps karakter met veel aandacht voor ruimte, water en groenvoorzieningen.

Nieuw woningaanbod
Het nieuwe woningaanbod bestaat uit zestien eengezinswoningen van het type Bellefleur, waarvan nu acht woningen (type XL) in verkoop gaan. Deze woningen zijn ruimer van opzet, hebben een woonoppervlakte van meer dan 160 m2 en beschikken alle over een ruime achtertuin grenzend aan het water. De prijzen van de woningen zijn vanaf € 299.000 tot € 319.000 v.o.n. Het ontwerp van de woningen appelleert aan de architectuur van de jaren dertig en komt van AM Concepts. Alle woningen zijn ontwikkeld in samenwerking met Ontwikkelingsmaatschappij het Nieuwe Westland. De bouw van de woningen is in handen van BAM Woningbouw.

Start verkoop
Belangstellenden zijn woensdag 24 april van 16.00 uur tot 18.00 uur welkom in het kantoor van de verkopende makelaar Helm en Heus Makelaars aan de Vreeburghlaan 1 in ’s-Gravenzande. Voor meer informatie over de woningen zie www.wonenintuinveld.nl en twitter: @tuinveld.

AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media