Start verkoop tweede fase Park Zwanenberg in Oss

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en BrabantWonen starten donderdag 10 maart a.s. de verkoop van de dertig woningen tellende tweede fase in Park Zwanenberg. De bouw van de woningen uit fase 1 is in volle gang en krijgt steeds meer vorm. Er zijn nog slechts 4 van de 27 woningen beschikbaar. Het gezondheidscentrum en de sociale huurappartementen in Park Zwanenberg zijn inmiddels gerealiseerd. Met de realisatie van Park Zwanenberg wordt Oss een comfortabele en vooral groene woonwijk aan de rand van de binnenstad rijker.

park zwanenberg

Het woningaanbod in de tweede fase bestaat uit een ‘wooneiland in het groen’ met 23 rijwoningen in diversen maten, drie halfvrijstaande woningen en vier semi-bungalows. De woningen liggen in het tweede wooneiland in het plan. In totaal worden er drie van deze kleinschalige wooneilanden en een woonstraat gerealiseerd met in totaal 116 woningen. In het hart van ieder eiland is ruimte om te parkeren. Hierdoor is er van vanuit iedere woning vrij zicht op de groene omgeving. Elk eiland en de woonstraat tellen verschillende typen woningen, waardoor een diversiteit in wonen en bewoners ontstaat. De prijzen voor de huizen zijn vanaf € 199.950. De woningen zijn ontworpen door DAT architecten. De bouw is in handen van Muller Bouw uit Oss.

Start verkoop

De start verkoop vindt plaats op donderdag 10 maart van 16.00 tot 20.00 uur op het kantoor van makelaar Van der Krabben aan de Kruisstraat 21 in Oss. Van ieder type woning is een brochure verkrijgbaar.

Wonen in het groen

Het bestaande groen is de drager van het plan Park Zwanenberg. Een groot aantal oude platanen blijft bewaard, waardoor het parkgevoel direct aanwezig is. Het park wordt compleet met de aanplant van nieuwe bomen en struiken. Bijzonder is daarnaast dat bij de bouw van de nieuwe woonwijk 100 procent gerecycled beton wordt gebruikt dat bij de sloop van het voormalig ziekenhuis op dezelfde locatie vrijkwam.

Park Zwanenberg ligt tussen de Dr. Saal van Zwanenbergsingel en Joannes Zwijsenlaan en is goed bereikbaar. Het ligt niet ver van de NS stations en ligt gunstig ten opzichte van de uitvalswegen naar Nijmegen en ’s-Hertogenbosch. Het centrum is per fiets slechts enkele minuten weg.

Meer informatie over Park Zwanenberg is beschikbaar op www.parkzwanenberg.nl.

Persbericht Start verkoop tweede fase woningen Park Zwanenberg in Oss

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media