Start verkoop fase 2 Parc Hooglande in Naaldwijk

De online verkoop van Parc Hooglande fase 2 in Naaldwijk is vandaag gestart. Het gaat om 24 twee-onder-een-kapwoningen type Gala en 36 rijwoningen type Melrose. Parc Hooglande is onderdeel van de dynamische wijk Hoogeland met veel aandacht voor groen, speelplekken en privacy, evenals voor voorzieningen als scholen, kinderopvang en woonzorgzones.

De koopsommen zijn voor Melrose vanaf €278.500 en voor Gala vanaf €424.500,-. Beide woningtypen zijn afkomstig van de BAM Wooncollectie. Architect van de BAM Wooncollectie is Benedict Kraus. De realisatie is in handen van BAM Wonen.

Fase 1 bestond uit twintig woningen type Gala en één vrijstaande villa type Royal Gala. Deze woningen zijn in 2017 verkocht en in aanbouw gegaan.

Meet & Greet op 14 maart

De Meet & Greet voor dit project is op woensdag 14 maart aanstaande van 16.00 tot 18.00 uur in het voormalig Vestia gebouw aan de Tiendweg 4 in Naaldwijk. Meer informatie is te vinden op de website van Parc Hooglande: www.parchooglande.nl

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media