Start verkoop eerste woningen plan DelftsHart in Delft

Download PDF

Twintig twee-onder-een-kapwoningen in kindvriendelijke buurt

Ontwikkelingscombinatie Harnaschpolder (AM, Grondvest en VolkerWessels Vastgoed) geeft dinsdag 26 juni het startsein voor de verkoop van de eerste twintig twee-onder-een-kapwoningen in het plan DelftsHart in Delft. In de eerste fase komen drie verschillende woningtypen aan bod. De woningen zijn mede ontworpen op basis van de wensen die geïnteresseerden kenbaar maakten in speciaal daarvoor opgezette klantenpanels. DelftsHart krijgt een groene en kindvriendelijke opzet. De woningen zijn te koop voor een prijs vanaf € 329.000 v.o.n.

DelftsHart maakt deel uit van de Harnaschpolder, gelegen aan de westzijde van Delft.  De Harnaschpolder is een belangrijke stadsuitbreiding van de gemeente Delft, die door de centrale ligging in het groene buitengebied een aantrekkelijke woonlocatie vormt. Het plan DelftsHart verschijnt in het zuidelijk deel van de Harnaschpolder en bestaat uit 42 twee-onder-een-kapwoningen. De woningen liggen in een door water omringd groen hof. Alle woningen grenzen met de achtertuin aan het water. Parkeren geschiedt grotendeels op eigen terrein zodat kinderen er een veilige speelplek vinden. Verspreid door de wijk komen speelvoorzieningen.

Woningontwerpen
De drie verschilende typen woningen variëren in grootte van 130 m² tot 187 m² en liggen op ruime kavels van 180 m² tot 350 m². Architect Ibelings van Tilburg heeft veel variatie aangebracht in de woningontwerpen waardoor de woonbuurt een herkenbaar en levendig karakter krijgt. De bouw is in handen van Boele & van Eesteren.
De start verkoop vindt plaats op dinsdag 26 juni in het Westcord Hotel aan de Olof Palmestraat 2 in Delft. Belangstellenden zijn welkom van 17.00 uur tot 20.00 uur. Op www.delftshart.nl is meer informatie te vinden.

Profiel AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, beleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

 

 

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media